Nejste přihlášen/a.
Lžičky se mi vůbec nelíbí, nezlobte se za upřímnost. Připomínají mi spíš zmenšené rýče. Jako pro krtečka pana Milera.
Do Vánoc je spousta času, možná by to ještě chtělo popřemýšlet o jiném dárku. Mně by toto radost neudělalo, což není podstatné. Záleží spíš na Ivetě, jakou radost by to udělalo jí. Jaga.
Nelíbí se mi, budou se špatně držet. Už od pohledu se mi zdají nekvalitní, kdo ví, jestli nebudou zdraví škodlivé, pokud to je pro děcko, tak sáhnout po jiné.
Jsem toho názoru, že je lepší jedna věc, ale kvalitní, pěkná, na které to je hned vidět.
Příbory by měly být
nerezové. A to Váš není.
Tady v nabídce sice dražší lžičky, ale velice kvalitní. Mám od p. Staňka sadu příborů mnoho let, běžně k používání a jsou netknuté.
Český výrobce: toner.cz/...
Tradice, kvalita, podpora našich firem a lidí. Vše nerez, žádná ocel.
Ptáte se na gramatiku a píšete mlsání s velkým M, to je trochu divné. Jako dárek se hodí nerezové lžičky, jsou z nerezu?
Napsala bych třeba Ivče na zmrzku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.