Dobrý den, zajímal by mě váš názor na to, jestli se vám líbí, když holky chodí do posilovny. Mně ano, pokud pak tedy nevypadají jako na prvních dvou obrázcích.
K obrázku č. 1. Znám stařenu, která je mladá jako já a má dost podobnou postavu. Je silná jako menší medvěd, ruce mý hravě schová do těch svých pracek a žíly na rukách má jako provazy pod kůží. A to normálně bez cvičení. Nikdo ji nijak nezlobí. Ani já. S tím cvičením se to taky prostě nemá nějak přehánět.
Líbí se mi, když holky sportují, jakkoliv! Tedy, kulturistky moc nemusím, ale...ta první je hezká, druhá a třetí jsou krásné, tedy podle mne. Každému se libí něco, samozřejmě. A sportů ke sportování, ať rekreačnímu, nebo výkonnostnímu ne nepřeberně, nemusí to být jenom posilovny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.