Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. U mne se nejedná o lidi, ale o vysávání nahromaděnými, již nepotřebnými věcmi. Je mi už přes 50 a za tu dobu jsem nahromadil ve svých zálibách "pár" věcí,potažmo v celé rodině. Pořád je to mé hobby, ale jak jde vývoj dál, jsou technicky i zvukově překonané, nicméně fungují. (nedokončená hobby elektronika,zesilovače, minivěže, receivery, anteny, reproduktory, fotoaparáty, gramofon, desky, kazety VHS i MC, VHS přehrávače atd.) Jak jistě tušíte, jsou tohle všechno dnes prakticky neprodejné věci. Po padesátce zjistíte, že už nechcete sedět na pěti židlích najednou a současně je vám líto tohle všechno doslova vyházet. Bohužel,řešení, dát to do krabic a na půdu bude stále přitahovat mou pozornost a vysávat. I když, možná méně, než když to bude po skříních. Pozn.: Kdysi jsem poznal stav věci, že při studiu čehokoliv by byla ideální totálně holá místnost právě bez těch věcí, co odvádí pozornost. Podobný princip. A nakonec- vaše děti to po vás stejně jednou vyhází...
Se také hlásím. Pánové, také máte na půdě v krabicích prakticky tři auta a spoooustu dalšího bor.elu ( vlastně užitečných věcí)?
Ale víte co, nakonec se mi částečně ulevilo. Držím v ruce DVD přehrávač s 5.1 výstupem. Zádné do krabice ani prodám za 100 Kč. Zapojím si "na půdě" domácí kino. Tím zapojím do činnosti velkou plasmovou TV, dva zesilovače, dva páry beden, svůj pokus o subwoofer, kabely. Proč? Jen tak, abych to nemusel nazývat jako krámy. Práce na dvě hodinky.
Kde máte nahromaděno hodně všelijakých předmětů, at je to nábytek nebo cokoliv jiného, tak tam se drží špatná energie a energie dobrá potřebuje prostor, aby mohla snadno proudit vaším bytem. Jakmile si byt zacpete velkým množstvím starých nebo i nových předmětů, je to problém. Možná si přečtěte něco o feng šuej, pomůže vám to dodat vašemu bytu pozitivní energii.
My chlapi jsme všichni stejný. Můj známý má 27 aut a 19 motorek, mimo několika nových Mercedesů jsou to Mercedesy staré 20-50 let takže některé jsou hodně hodnotné, ale třeba polámané, jiné třeba obyč, bezcenné. Stejně mnoho dalších krámů jako 8 transportérů až po Škodu 1000MB, která se už rozpadla. Nemá na to čas, a nic nechce prodat ani vyhodit. U všeho je totiž příběh.
A jakákoli snaha pojď vyřešíme - vyhodíme - prodáme nakonec skončí u několika lahví chlastu a slibu že jo že to bude řešit. Ročně platil 60.000,-Kč
Můj otec takto sbíral taky videa, televizory, rádia, věže, zesilovače, reprobedny. Měl to naskládaný od země až po strop. Nic se nesmělo vyhodit. Bydlel v jedné místnosti, protože všechny ostatní byly zaskládané.
Najměte firmu ta doveze kontejner ...
A nemáte někdo pneumatiky na Š 100 , čtrnáctky, teď neví jaké měli přesné označené. Potřebovala bych dvě na vozík. No alespoň to zkouším, když máte ty sbírky náhradních dílů.
Paní obě OR 36 - 155*14 jsem VYHODIL, protože jeté gumy nikdo nechce a ještě jsem platil za likvidaci.
----------
těchto gum bych se asi zbavil,
195/65 R15 Continental léto, 195/65 R15 Michelin zima, , 195/60 R15 Hankook zima, 185/65 15" léto - nevím
stejně jako disků:
2 sady 4*98 15" ALU
1 sada 4*100 15" ALU
3 sady 4*100 13" ALU
1 sada 5*112 15" ET43
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.