Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chování spolužáka -váš názor

Od: miladakostliva odpovědí: 17 změna:
ahoj jsem v 9 třídě spolužák mě mlátí přes zadek a chce půjčovat peníze na cigarety. Psala jsem to. Učitelce a. Nic.
zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Neumíš ho hned na místě profackovat? Běhat za učitelkou není potřeba, to až kdyby nestačil průplesk ani kopnutí do vajec...

Pokud půjčovat nechceš tak mu jen řekni že nepůjčuješ. Nic složitýho

hodnocení

2x

Ahoj.
Učitelce to nemáš psát, ale říci jí to přímo mezi čtyřma očima.

tyler
hodnocení

2x
Chápal bych to jako projev náklonnosti k tobě. To půjčování peněz na cigarety mi opět přijde jako snaha před tebou vypadat jako drsňák. Asi se mu líbíš, jen neví, jak to dát lépe najevo. Samozřejmě mu můžeš udělat peklo přes autority (učitelé, ředitel), nebo se o přestávce zastavit za výchovnou poradkyní (zpravidla paní, která ti porozumí) a ta si s ním už poradí. A to dokonce způsobem, že nebudeš vypadat jako nějaký žalovníček.
tabletka*

přesný komentář a rada. To vážně není nutné hned žalovat, není to žádná šikana. A nosit do školy kožené kalhoty za 3,5 zavání vytahováním a exhibicí, tak se nediv, že si myslí, že tě může pumpnout o nějaké prachy. Zamysli se nad sebou a hlavně nepruď učitelku telefonem, to je hrozné chování.

id
hodnocení

2x

Už zas kecáš, nudíš se, že? Zase sedíš se spolužákem u jednoho počítače v družině? *zed* Ale to asi nepochopíš jak my se to dozvíme.

Já bych tě také s chutí plácla, ale ne přes zadek.

hodnocení

1x

(já si nějak začínám myslet, že si zásobováním příspěvkama s tímhle značně specifickym stylem a obsahem (obojí se, uznávám konzistentně, tváří jako text poněkud intelektuálně méně rozvinuté osobnosti) tazatel/ka dělá prdel... (vzhledem k tý předváděný stylizaci celkem i povedenou))

hodnocení

0x

Hned zítra ráno jděte za učitelkou, či ředitelem školy.

miladakostliva
hodnocení

nevím zda me uvěří. Znají ho jako vzorneho. Mlátí me přes kožené kalhoty. Já to učitelce psala ráno v 7. Ted ji prozvanim. Dekuji
asd1

Prozvánět po práci - to tě bude fakt milovat *smich*

miladakostliva
hodnocení

on me fotil i při tělocviku. Občas si řekne o limonádu. Mám starost že me konene kalhoty. Poskody. Učitelce napíšu ráno v 7. Reditel mě dal číslo. Děkuji za názor.

ika
hodnocení

0x

Nepsala už si o tomto spolužákovi už několikrát. Naposledy o 2 z chování, jinak výrazně vzorný žák s vyznamenáním. Tím,že učitelka nereaguje, bude asi tím,že ti moc nevěří.

miladakostliva
hodnocení

učitelka me zná 4 roky. Občas mě domů svěže autem. Kožené kalhoty stali 3500 kč. Děkuji.
gordon
09.11.21 21:10

*smich*

linero
hodnocení

0x

Zdravím, učiitelce to nepište, ale řekněte jí to normálně do očí, o přestávce za ní zajděte. Není povinná to řešit mimo svojí pracovní dobu.

Ohrazujete se nějak vůči chování toho spolužáka?

hodnocení

0x

Nezlob se, ale na 9. třídu, kdy vycházíš a budeš se rozmýšlet, co dál, jsi velmi nevzdělaná. Třeba psát, že kožené kalhoty STÁLI 3500 Kč je ostuda. V 9. třídě!

Také další věty nedávají smysl: Viz.: Mám starost, že me konene kalhoty. Poskody. Pokud se takto vyjadřuješ v 9. třídě, jsi buď cizinka, která dosud nezvládá dobře češtinu, nebo, s prominutím, momentálně zaostalá.

Myslím si, že s tím chlapcem flirtuješ, opíráš se o lavici a schválně na něj provokativně vystrkuješ pozadí. Kdysi jako krátce vdaná jsem něco vyřizovala na národním výboře. Tehdejší předseda, starý kozel, mohl být věkem mým tátou. A praštil mě přes zadek. Otočila jsem se a předseda, nepředseda, dostal po tváři takovou, že mu brýle poskočily. Od té doby se ke mně choval slušně, odtažitě a pokaždé, když mě potkal, upravil si rukou brýle. Pamatoval si, chlapec.:-D

Udělej to stejně. Nenavádím Tě ke rvačce, ale pořádek si zjednej. A nebav se s ním, nepodlézej za ním, najdi si jiné kamarády. Víš, já jsem devítku prožila v kalhotách přešitých ze starého obleku po zesnulém dědečkovi, ale co do učení, myšlení a přátelství, jsem na tom byla rozhodně líp, než Ty. Kožené kalhoty nejsou opravdu všechno a cesta ke štěstí, to už vůbec ne. Jaga.

hodnocení

0x

Takze tema pro tento mesic je jasne - uchylka zvaneni o nocnim a ranim prozvaneni ucitelu a spoluzaku.

Kazdy mesic se tu podobne exoticke, nekolik tydnu trvajici tema najde.

Mozna by stalo za to poradat hitparadu.

doplněno 10.11.21 08:08:

Asi navrhnu adminovi, jak existuji tlacitka oblibene a zajimave, at prida i retardovane. Po nasbirani dostatecneho poctu hlasu by se takovy krasny dotaz mohl zaradit do sine slavy. A parkrat za rok by byl postu do play off a na 1. dubna by se vyhlasil vitez.

výtka
Upozornění od administrátora 10. 11. 2021 11:40:16
Tento bl** je dlouhodobě blokovaný. Bohužel tu a tam si najde cestu. Nevím, co to je za člověka...

hodnocení

0x

Až tě příště učitelka svěže poveze svým autem domů, tak jí po cestě řekni o svém problému.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]