Nejste přihlášen/a.
přesný komentář a rada. To vážně není nutné hned žalovat, není to žádná šikana. A nosit do školy kožené kalhoty za 3,5 zavání vytahováním a exhibicí, tak se nediv, že si myslí, že tě může pumpnout o nějaké prachy. Zamysli se nad sebou a hlavně nepruď učitelku telefonem, to je hrozné chování.
Nezlob se, ale na 9. třídu, kdy vycházíš a budeš se rozmýšlet, co dál, jsi velmi nevzdělaná. Třeba psát, že kožené kalhoty STÁLI 3500 Kč je ostuda. V 9. třídě!
Také další věty nedávají smysl: Viz.: Mám starost, že me konene kalhoty. Poskody. Pokud se takto vyjadřuješ v 9. třídě, jsi buď cizinka, která dosud nezvládá dobře češtinu, nebo, s prominutím, momentálně zaostalá.
Myslím si, že s tím chlapcem flirtuješ, opíráš se o lavici a schválně na něj provokativně vystrkuješ pozadí. Kdysi jako krátce vdaná jsem něco vyřizovala na národním výboře. Tehdejší předseda, starý kozel, mohl být věkem mým tátou. A praštil mě přes zadek. Otočila jsem se a předseda, nepředseda, dostal po tváři takovou, že mu brýle poskočily. Od té doby se ke mně choval slušně, odtažitě a pokaždé, když mě potkal, upravil si rukou brýle. Pamatoval si, chlapec.
Udělej to stejně. Nenavádím Tě ke rvačce, ale pořádek si zjednej. A nebav se s ním, nepodlézej za ním, najdi si jiné kamarády. Víš, já jsem devítku prožila v kalhotách přešitých ze starého obleku po zesnulém dědečkovi, ale co do učení, myšlení a přátelství, jsem na tom byla rozhodně líp, než Ty. Kožené kalhoty nejsou opravdu všechno a cesta ke štěstí, to už vůbec ne. Jaga.
Takze tema pro tento mesic je jasne - uchylka zvaneni o nocnim a ranim prozvaneni ucitelu a spoluzaku.
Kazdy mesic se tu podobne exoticke, nekolik tydnu trvajici tema najde.
Mozna by stalo za to poradat hitparadu.
Asi navrhnu adminovi, jak existuji tlacitka oblibene a zajimave, at prida i retardovane. Po nasbirani dostatecneho poctu hlasu by se takovy krasny dotaz mohl zaradit do sine slavy. A parkrat za rok by byl postu do play off a na 1. dubna by se vyhlasil vitez.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.