Nejste přihlášen/a.
Víte ono je snadné něco označit za konspiraci, konspirační web, ale už je těžší ne-li někdy vůbec možné daná tvrzení vyvrátit, nevidím důvod proč by v těch článcích mělo být něco nutně závadného, a pokud někdo tvrdí že ano nechť to vyvrátí. A to je právě to, ti co to označí za desinformaci nejsou schopni ty podle nich desinformace vyvrátit. To co teď provádí média je jednostranná propaganda čili polovičatá pravda čili vlastně desinformace, mystifikace, protože oni propagují něco jako 100% a přitom vůbec neuvedou osoby postižené vedlejšími následky nebo úmrtím, případně když se něco proflákne tak řeknou že to s tím "nesouviselo". Čili vyvolávají klamný pocit o něčem "co jen prospívá", ale to přece vůbec není pravda, čili mainstreamová média svou polovičatostí jsou vlastně nyní největší desinformátoři a dělají to docela ze zjištných důvodů a to očkovací propagandy. A komu tím prospějí když chtějí očkovat i ty co mají protilátky jež jsou daleko hodnotnější ale je to nezajímá? No farma loby, třeba Pfizeru nebo i jiným. A proč? No protože z toho asi něco mají pro vaše zdraví to nebude a už jsme u něčeho co se jim asi líbit nebude že, takže řeknou "konspirace".
P.S.
Kdyby vám někdo před cirka třemi čtyřmi léty řekl, že nastane takové hrubé porušování základních lidských práv a svobod, že se vlády budou dopouštět diskriminace vydírání dehonestace pomluvy vyhrožování a lhaní, a navíc ještě ve věci která je "dobrovolná" a k níž dle rady Evropy nesmí být občané ze žádných důvodů (politických společenských apod.) nuceni, asi by jste si řekl, že to ten člověk co vám to říká nemá v hlavě v pořádku a že jde o konspirační teorii a nějaké desinformace, a ejhle, je to tu ! Kdo by třeba po válce tušil, že nastanou jednou v Evropě takové poměry které silně zavání fašismem? Anebo kde to jsme? Co to je za svět, a co za lidi nahoře co nám vládnou, to jsou tak dobře podmazaní a tak bezcharakterní nebo tak hloupí že si pletou motivaci a vydírání a že neví jakého zla protizákonnosti se dopouští? Vždyť toto jsou mafiánské praktiky : "Zaplať výpalné a nic se ti nestane." To jsme kde jako?
Vrcholem ledovce je to, o čem píšete.
Do toho pytle patří ale i Bohemia Energy, kdy levní dodavatelé záhadně po volbách zkrachovali, aby se mohli Bohaté firmy napakovat na zálohách zoufalců.
Najednou nejsou čipy a tak auta zdraží.
ČD CrAch GO - její loko stojí - my to platíme - a náklad tahá jiná soukromá firma / jejími vagony / a zisk jde zase do soukromých kapes.
Najmete si Bagr - 400Kč/hod (včetně bagru) a odveze vám pán nákladním autem štěrk za 180,-Kč/ho + (třeba) 20kč/km ... A pak čtete, že 1km kolejí stojí 300 mio ...
Všechny firmy mají své marketingové plány, které každý rok bobtnají, ale česká peněženka se ztenšuje. Tak místo kapitalismu, nastala diktatura globalismu.
No jo, ale co ti lidé, kteří mají své úspory v rychle rostoucích investičních instrumentech budou nakonec dělat? Ano kvůli nim je tady ta inflace. SVĚT NEMŮŽE TO BOHATSTVÍ VYDAT, takové bohatství tu není, to bahatství je jen na řádku v excelu a ten nechce radši nikdo ani vidět.
Chcete to nazvat reset, krádež nebo radši měna, či konfisace?
Jak vidno privatizace zisků a zestátnění ztrát stále funguje... Kdo že to řekl?
Ano nadnárodní globální vláda kapitálu (to slovo kapitálu je si myslím důležité) , mají tvrdé páky, třeba i s tím covidem, všechny vlády "kopou" za farma lobby. Dělají to z hlouposti nebo z bezcharakternosti? Anebo jsou snad sami tímto mechanismem nějak vydíráni? Vypadá to tak, jsou pod tlakem, protože takto fanaticky jak se chovají i jinde v Evropě i za cenu porušování elementárních lidských práv... Nebo snad už dějiny někdy zažily takové vakcinační vydírání? Ani jim nevadí že je jim vidět do karet, že je vlastně žádná bezinfekčnost tedy testování a protilátky nezajímají...a jedou tvrdě jak umanutí berani, na některé lidi v okolí je to velice tvrdý psychický tlak...
Máte to popletené. Ne že my musíme nějaké tvrzení vyvracet, ale vy byste ho měl dokázat, tedy uvést další věrohodné zdroje se stejnými informacemi a to z různého spektra autorů. Tak směle do toho.
Naopak, jestliže totiž řeknete :"S tím nesouhlasím to je dezinformace konspirace apod." Pak také musíte uvést důvod nesouhlasu tedy proč nesouhlasíte protiargument, protože vy nesouhlasíte s nějakými argumenty zdroji jež ten dle vás třeba desinformátor konspirátor již ve svém projevu uvedl, tudíž jste na tahu vy abyste uvedla protiargument a pak zas on. Jestliže s něčím nesouhlasíte je třeba uvést proč.
Tabletko -místo UMANUTÉHO nucení k očkování byste si měl uvědomit že toto očkování , stejně jako proti chřipce, klíšťatové encefalitidě atd jsou DOBROVOLNÁ očkování ,. A proč když je něco dobrobvolné, tak proč ti co nechtěji- nemohou , nevěří totmuto očkování jsou diskriminováni!
Diesel, jakého umanutého nucení k očkování? Já nikoho nemůžu nutit k ničemu (až na pár výjimek), ale za diskriminaci pokládám jedině situaci, kdy je to člověk, neschopný změnit nějaký svůj parametr, na základě kterého nemá takové možnosti jako jiný, tuto věc schopný změnit. Třeba černoch nezbělá (pokud to není M.Jackson). A také se nedomnívám, že je vhodné porovnávat současný stav s covidem k fašismu, holocaustu nebo vyvraždění indiánů. Pravdou je, že aktivním odpůrcům očkování proti covidu přikládám úplně jinou motivaci, než si oni sami představují, ale rozhodně nikoho nenutím. Já ani nemůžu, víte? Nejsem ministr zdravotnictví.
Tak největší spiklenecká teorie je o netopýrovi, který přiletěl z číny na italskou sjezdovku, kde nakazil čechy. Ta tabletko nebyla z moskvy, ale z naší české lživize. Pravda začíná tam, kde končí signál čété. Pak byla další pohádka o očkování, pak o druhé dávce a nyní musíme zase přeočkovat, protože to zase nefunguje.
Tomu může věřit jen ten, kdo čte aeronet, či dívá se na čété.
Bohužel to došlo tak daleko, že dnes se nedá věřit nikomu a ničemu.
Nikdo už neví, co je pravda a co ne. Je to vidět na tom chaosu, který je všude po světě, někde uznávají to, někde tamto. Už se asi nebudu snažit zjistit pravdu, ale mám dvě zkušenosti. Znám dva lidi (30 a 45 let), kteří cca týden po očkování při běhání zemřeli, oba v dobré kondici, nebylo jim pomoci i přes okamžitou první pomoc. Oba na svém konci vykašlávali krev. Stalo se to asi před měsícem, takže mi to vrtá hlavou docela dost, všechno je možné, ale nikdo to nepřizná, všichni mlží. Od rodiny jednoho bylo řečeno, že tam figurovaly také krvní sraženiny v plících. RIP
Narušení cévní stěny - zvýšená tvorba destiček - ucpe trubku = embolie umí i covid jako takový.. Pár případů byla i Astra, tam to funguje podobně.. Hlavně nevíš jestli to bylo covidem (bezpříznakovým) nebo očkováním - imunita nenastupuje okamžitě po očkování ale až s odstupem a ani pak není dokonalá... Souvislost s covidem nebo očkováním tam ale je skoro jistě, pro něco jiného je řádově menší pravděpodobnost...
Sám se nikdy neoddávám důvěře k různým hoaxům, konspiracím a šíleným teoriím, ale poslední dny na mě působí poněkud rozpačitě. Trochu bych se zamyslel nebo o to požádal ostatní. Představili byste si tak dva, tři roky zpět, že zde budeme denně nuceni dodržovat protiprávní a protiústavní opatření? Že pokud nebudete projevovat zájem o dobrovolné očkování, protože v tom třeba nevidíte smysl, nemoc pro vás není zásadní riziko či jakýkoliv jiný důvod, že nebudete mít právo zajít si ani na oběd nebo večeři, do kina? Že tu bude denně vyvíjen nátlak v podobě neustálého dávkování negativních zpráv, vyhrožování, obviňování? Věříte stále, že tečka, kterou vám slíbili udělat za covidem, je opravdu tečka a ne čárka? Že třeba v Dánsku, kde mají jednu z nejvyšší mírou očkování, se vrací ke covid pasům? Proč, když by měli být všichni chráněni a neočkovaná minorita nemůže takto ohrozit většinu? Proč se v Itálii uvažuje, že se v rámci boje s covidem změní pravidla pro demonstrace a ty se odsunou mimo významné místa? Tohle přece ale není o zdraví. Tohle je normální vydírání, útlak, omezování práv a svobod, které mají všechny státy v ústavě. A myslíte si, že neustálá ignorace těchto zásad se nemůže rozšířit i na ostatní? Protože co projde jednou, projde vždy.
Ještě je zajímavé odstranění z veřejně dostupných dat tabulku, která ukazovala, že nemocnice, JIP a úmrtí začínají převládat na straně očkovaných. Já měl vždy za to, že v takových chvílích by mělo být dostupné pro veřejnost co nejvíce informací, aby se každý mohl samostatně rozhodnout a zhodnotit situaci. Bohužel je tu na nás ale tlačen jeden jediný názor, bez jakékoliv odborné diskuze, porovnání pro a proti. Vše je až příliš účelově zařízené.
Ovce toto nikdy nepochopí a půjdou cestou nejmenšího odporu. Budou se tu s tebou hádat a předkládat nesmysly na podporu toho čemu věří oni. Přece ti tu nidko nenapíše: nechal jsem se očkovat protože jsem důvěřivý osel. Ovce budou dělat, co jim bude kázáno. Horší je, že už není kam utéct.
Jestli vám přijde v pořádku v rámci dobrovolného očkování porušovat zákony, ústavu, práva lidí, vyvíjet nátlak a pohrdat nejvyšším soudem, tak opravdu není divu, že nic takového nevidíte. Předpokládal bych, že v takovém režimu si najdete správné místo.
Vysvětlím Vám slovo "ovce" v pojetí člověka a totalitní jednání státu:
"Demokracie": Očkování je dobrovolné, jen jej doporučujeme a budeme Vás omezovat na osobní svobodě z důvodu ochrany veřejného zdraví, strašně nám totiž záleží na Vašem zdraví a ústava a zákony jdou stranou, však Vy (ovce) to pochopíte, když Vás tolik umírá. Pokud se naočkujete, tak můžete vklidu dál roznášet virus, jelikož se nebudete muset testovat a můžete žít zase jako dřív, ale až po 10. dávce, máme v tom peníze, tak je potřebujeme vypíchat, vždyť jsme to objednali pro Vás, tak buďte vděční, že Vás dobrovolně nutíme.
Totalitní režim: Budete se očkovat, ručíme za bezpečnost, nebo budete sedět a pracovat v zájmu lidu.
PS: Co je tedy vetší totalita? Dnešní doba je prolhaná. Ta totalitní byla aspoň upřímnější. Proč není vakcína povinná? Víte to?
PS2: Není zač, děkovat nemusíte, poslední ovce zhasne
Evidentně nechápeš vážnost situace, ale historie se vždycky opakuje, ale jen kvůli právě těm ovcím no :D Funguje to tak i na finančních trzích, ta psychologie je všude stejná perioda opakujících se chyb,.. A odpověz, proč není vakcína povinná, když jí státy tak urputně vyžadují, kdyby byla povinná, tak tu dnes o tomhle nediskutujeme a jsme všichni zaočkovaní. Tak odpověz
Je vidět, že jsi oběť konspiračních teorií. Není to kvůli odškodňování nebo nevím na jakém dezinformačním webu jsi to četl. Ale členským státům to EU zakázala. A z jakých důvodů? No, můžeš místo dezinformačních webů použít oficiální web Možná by tě to zajímat mělo, ale nevadí. Jinak není zač, třeba se něco naučíš.
Furt jen odbočuješ, stačí neodpovídat, když nemáš argumenty. A právě, že jsem napsal, že nevím, na jakém webu jsi co četl, takže možná moc rumu nebo netuším, proč reaguješ takhle despektivně.
Tak to vypadá, že fašouni dosáhli svého a bude se jednat o diskriminaci neočkovaných, kdy nebudou smět do resutarace nebo na kulturní akce. Gratuluji.
Jelikož se jedná o globální agendu (covid), nemůže nová vláda udělat vůbec nic, dostane noty tak jako ta předchozí, sliby nesliby. Takže jaké noty dostane, tak se bude chovat. Den co den je vidět i z médií hlavního proudu, že je covid agenda pomalu odepisována (zprávy o nízké účinnosti vakcín, ozvučování vedlejších účinků atd), takže v tomto směru asi začíná svítat. Jenže na obzoru je další připravovaný bubák a to je nastupující energetická, surovinová a finanční krize, zdražování všeho a tím pádem krach firem (hlavně těch západních, popř. evropských), zvyšující se nezaměstnanost, tzn. chudnutí obyvatel a bída. To je holý fakt, na který by se měl každý připravit dle svých možností.
Stává se tu z toho pěkný rejdiště vyznavačů spikleneckých teorií z Moskvy. Takže názor napsat nemohu, pravidla této Poradny to zakazují.
Proč z Moskvy? To je nějaká nová móda vše házet na Rusko a Putina? Tam se očkovací nátlak na občany také slušně rozjel a do mnoha míst neočkované bez QR kódu nechtějí pustit. Nečekal jsem, že zrovna tam to takto vygraduje. Tam je to nyní na některých místech drsnější jak tady.
protože, dejve, Aeronet je ruskej. Vy jste snad lidi negramotní, že prskáte kvůli něčemu, co jste ani pořádně nepřečetli. cs.wikipedia.org/...
Aeronet z Ruska? To je nějaký nový hoax? Sám "pan VK" žije v Německu a server mají v USA, takže nevím, co tu tabletko klamete.
Dejve, myslete si co chcete, vážně nehodlám debatovat s někým, kdo věří těmto "novinám". Je to ztráta času.
No, někteří zas věřili blábolům o tom, že Trump je ruský šváb a že mu rusáci pomáhali ve volební kampani, že ..
Tyhle zdroje patří k desinformačním. Zamlčí důležité okolnosti, zveličí ojedinělé, vloží nějaké osobnosti názor, který nevyslovila, jinou osobnost nařknou z útoku na lidstvo...Tak je lepší to nečíst..
Podle nemeckeho deniku Berline Zeitung v poslednich tydnech a mesicich zacina vice hracu fotbalu trpet na "onemocneni srdce"16-ti letí, 22- leti, 31-letí atd. atd.
gordon - ale v tom článku není o souvislosti s očkováním proti covidu ani slovo. A i kdyby bylo - proč jen fotbalisti? Proč ne hokejisti, lyžaři, atleti, plavci...
Ale jako pokus dobré.
Jako pokus?
Nevim o co bych se mel jako pokoušet...si z toho clanku vem co chces
Neni to tam psane a nikdo ti to explicitne stejne nenapise ale ja si myslim, ze byli ockovani... protoze infarkty, srdecni slabosti apod. nejsou u mladych lidi normalni...zvlaste v dobe kdy se posledni rok+ ockuje a je znamo, ze ta "vakcina" zpusobuje právě potíže se srdcem.
pokud si sam nedas dohromady že 1+1=2 a cekaš až ti to nekdo napíše aby jsi to zjistil no tak to je docela lenost.
Vem si radeji ponauceni z obrazku:
A dopln si tam "Uveřil vládním dezinformacím"
Gordone, tolik slov jsi napsal, ale neodpověděl jsi mi na to, proč jen fotbalisti? Jsi neskutečný demagog, vůbec tě nezajímá, co je v článku napsané, jaké jsou tam argumenty. Pro tebe je za vším jen covid. Ale tím ze sebe dělaáš jen - no víš co, doplň si to sám, když tak hezky umíš doplnit to "skryté".
Článek z roku 2007
Podle Světové fotbalové asociace (FIFA) zemře ročně zhruba tisíc sportovců na srdeční selhání, jde ale převážně o amatéry. Mezi vrcholovými sportovci "vede"nejrozšířenější sport na zeměkouli.
Víš co Gordone, teď jsi mě fakt nasral. Jsem slušný, ale vše má své meze. A je mi jedno, že dostanu ban, s tím komunistou jsi to přehnal, ty blbečku. Došly argumenty, tak začneme útočit! Nemáš nejmenší tušení, co já díky komančům zažil. Tak radši zalez někde do díry, debile a radši tady nedávej na obdiv svou "úžasnou" inteligenci. Čau
Tohle jsem už viděl dřív, když se covid u nás objevil "poprvé" kolovalo to, někdo mi to poslal přes fcb., a přiznám se že už tehdy mně to dost šokovalo, dostali se autoři k nějakým citlivým informacím nebo se jedná o předpověď budoucnosti, ta shoda je nadobyčej dobrá jakoby to nešlo ani vymyslet... pokud tedy sedí datum
Nejlepsi zpusob jak predpovidat budoucnost je sam ji stvořit. Ṕokud je cilem nic mensiho nez trvalá svetovláda tak sam to clovek nesvede. Tohle je spiknuti v rozměru jakem lidstvo jeste nečelilo. Prorostle vsim, vysokou politikou, filmovymi studii, kulturou, napric státy, ekonomikou podpořené nekonečnými přívaly peněz pro tenhle jeden ucel. Ty ani nevis proti cemu stojíš.
Do epizody kočíčí chřipka, vložen covid 19. tak to už je trošku moc
originál: 2.38 minuta
upravená verze: 1.37minuta
007 cz
Á zdravím vás pane inkvizitore
Tak jaký trest nám tedy svatá inkvizice vyměří, zato že jsme si dovolili myslet nezávisle na "mainstreamu"? Co to bude tentokrát, slovní napomenutí anebo už rovnou upálení?
Inkvizitor? Me spis pripada on(007) a jemu podobni aktivisti (treba tomaso) jako clen "elfu". Jenž maji za cil bojovat proti "dezinformacím" zesměsnováním.
tomaso
No já bych raději aby se svět zase trochu znormalizoval, aby zase nemoc byla nemocí epidemie nebo pandemie epidemií nebo pandemií a řešila se jak má tj. lékařem a aby nebyla nástrojem k veřejným pokusům na obyvatelstvu politickému nátlaku, lobováním za farmabyznys, kdy se vehementně z naprosto "nezištných " důvodů do lidí rve jedna dávka jakési látky za druhou a když ne tak aspoň nacpem člověka prášky "aby byl zas normální" tak jako se to dělo v padesátých a šedesátých letech minulého století, jak někdo myslel jinak byl blázen a bylo třeba do něj honem něco nasypat aby se "znormalizoval". Přál bych si aby lidi ve všech státech stižených covidšílenstvím a covidfašismem přestaly jejich vlády šikanovat vydírat zavírat buzerovat omezovat přesně tak jak to uvádí ve svém prohlášení rada evropy a jak to mají zajistit ústavy apod., nejsme dobytek a nechceme nad sebou globalizační šílence, to oni mají "choré mozky" to oni jsou psychopaty kteří měli být dávno zajištěni aby nemohli škodit...
gordon
Jak libo, ale ve mně evokuje jednoznačně středověkého inkvizitora. Přesně odděluje "zrno od plev" v rámci zachování "dogmatu" proti němuž si někdo "dovolil" uplatnit svobodné myšlení. Být v jiné době a na jiném místě tak mám obavy že už podpaluje hranici a chystá se k rozsudku
007cz
Ano pane inkvizitore, snad mi svatá inkvizice pro jednou odpustí že jsem si jaksi dovolil vyjádřiti svůj názor dle svého nejlepšího vědomí a svědomí , jsem jen hříšná duše, snad mi mocní tohoto světa ještě nějaký ten pátek dopřejí než mně na hranici upálí...
007cz
Ó děkuji, no k těm fotbalistům důkaz nedodám, neb ačkoli jsem vyjádřil podezření nekladl bych otázky kdybych mohl na sto procent tvrdit že jde o covid, ale jinak nemohu protože stejně ve mně hlodá červ ano jeden soused od známého zemřel na covid to je fakt, ale u nás v domě (odkud pocházím) jedna sousedka po očkování na covid onemocněla a byla odvezena do špitálu a jedna si od doby očkování neustále stěžuje na to že není ve své kůži není ji dobře asi by do toho podruhé nešla to je také fakt, pak mám kolegu v práci komplet očkován i s rodinou a prý covid nemá nikdo, vedlejší účinky měl jen jeden den chřipkové příznaky (teplota trochu zimnice) co se daly přežít... Ale tady jde malinko o něco jiného, jak můžou nutiti něco co je dobrovolné a o čem se ví že u jistých lidí byť mírné ale vedlejší účinky a komplikace budou. Mají to nechat opravdu DOBROVOLNĚ a dobře bude na světě. Jelikož se už ví, že vakcíny nebrání ani přenosu ani nakažení a tak dále tak jak by měly k čemu stále ty lidi k očkování nutí? Na chřipkové vakcíny také nechodím právě z těch důvodů "nespolehlivosti" (známý byl a měl chřipku jak bič) a to je to o co tu kráčí. Nevěřil jsem nikdy moc na konspirační teorie o světovládě, ale když vidím co se kolem děje za teror (vakcína a covid je jasná záminka) už tomu začínám věřit...
Začínám opravdu věřit konspiračním teoriím o novém řádu, světovládě, total controlu, protože když se na to podíváte tak já si prostě nemůžu pomoct kam to spěje rozdmýchávají to všemocné "prachy" protože už teď se musí farma firmy za ty vakcíny topit v penězích a ta první jak říkáte demokratičtější část byla jen asi postupná přípravka. Docela začínám věřit tomu, že nyní lidi pomaloučku připravují na segregaci prostřednictvím očkování a restrikcí s tím, že se pak aplikací typu tečka a podobných QR "pout" už nezbavíte a pomaloučku to opravdu přejde k totální kontrole totální ztrátě svobody pak ještě přijdou s čipováním. A a jak to zdůvodní? Je to pro vaše zdraví abysme ho mohli monitorovat, pro vaše bezpečí aby vás policajti mohli kontrolovat, pro vaše mazlíčky aby jste si čoklíka k sobě spároval a bude to taky dobrovolné. Akorát vás bez čipu nebo alespoň QR kódu nepustí za zábavou ani na úřad ani do práce a prakticky pokud se nepodvolíte = končíte. Pokud to lidi neprohlédnou jaké nebezpečí se za tím co začínají dělat skrývá, tak zítra už může být pozdě a přesně také to jestli se nepletu má taky na mysli gordon a někteří další tady, je třeba bít na poplach nebo bude pozdě, než žít celej život v koncentráku tak to jestli není lepší si to jít hodit hned aby měl člověk od těch gestapáků už jednou pokoj...
P.S.
Cesta z toho je, ale lidi to musí pochopit a musí klást setrvalý odpor, a pokud se to bude stupňovat tak přijít se stávkami omezit návštěvy všude kde budou chtít qr kódy kdekoli to bude možné a tak dále to je jediná cesta jak ty nahoře podkopat. Aby se to zas vrátilo k normálu aby jste jednou mohl si zas zajít do restaurace jako člověk, jít nakoupit jako člověk, jít na úřad jako člověk, nebát se že vás na ulici zbije policajt fašista že nemáte náhubek... Pochopte ta pandemie to je úžasná záminka, balamutí lidi tím že je to "pro vaše dobro" pro dobro všech, a pak příjdou s čipy pro vaše dobro s total kontrol pro vaše dobro a proč to všechno? Aby se generovaly ještě větší špinavé prachy a parta zbohatlíků nahoře jež to bude řídit se bude těmi chudáky dole bavit. Každý jednou zemřeme, každý někdy onemocníme, každému jednou někdo něco ukradne nebo tak ale nenechme si vzít svobodu nenechme se buzerovat a šikanovat byť by byla záminka sebebohulibější, nebo nebude cesta zpátky jako s Hitlerem jako s Mnichovem, takovému zlu se nesmí ustupovat to lidi nesmí přijímat nebo je s náma ámen...
tomaso
Co z toho budou mít, když budou mít na světě otroky? Tak předně jde o to, že ti lidé si nebudou tak docela uvědomovat že jsou otroky. Vždyť to bude přece pokrok, místo občanky čip pod kůží nebo v mozku, místo zdravotní karty (nebo součástí) covid/nemoc pas kterým se prokážu, atd..
A co z toho budou mít? Je třeba si uvědomit že to nejsou lidé kteří myslí "normálně" tedy jako běžný občan který většinou touží po tom v klidu někde pracovat mít své blízké rodinu koníčky kterým se bude věnovat, oni netouží po klidném tvořivém a v tomto směru plodném důstojném lidském životu. Proč? Protože jsou "narušení" jde pravděpodobně o duševně narušené psychopatické osoby pro které jsou alfa a omega cíl i smysl života prachy a moc, opájejí se pocitem vlády dává jim to pocit důležitosti jedinečnosti , můžou mít i sadistické nebo jiné sklony, kdy někoho třeba část společnosti budou týrat a mučit všelijakými omezeními a nařízeními dělá jim to prostě dobře opájí je to, pocit výlučnosti elitářství nadřazenosti tajnosti je jim "zvrhlým" smyslem života, navíc ze své pozice mimo problémy běžných lidí to pro ně bude vlastně zábavná hra, vy budete trpět a oni budou mít radost jak "zpíváte" když vás budou skřípat. Jak pravil prof. Koukolík neúspěšní psychopati sedí ve vězení a ti úspěšní v dozorčích radách a já doplním že jistě i mnohem výš kam běžný smrtelník ani nedohlédne. O tom že již teď existují takové elity které mají "vlastní svět" naprosto oddělený od toho našeho mluví i sociolog Jan Keller, čili není to žádná konspirace kterou si tady cucám z prstu tyto elity již existují a dle jeho slov s těmito lidmi se nikdy nesetkáte, nikde je neuvidíte protože na vlivných místech a úřadech mají pouze své lidi, lidi s nimi loajální ale to je jen část ledovce kterou lze vidět . A tyto elity již nyní "tahají za nitky" a ta hranice mezi "normálními prostředky ovlivňování a řízení společnosti a světa" a "nenormálními" prodanými pod "bohulibými " účely je velice tenká. Stačí jakýkoliv bohulibý důvod, např. nyní uměle přifouklá a přidržovaná pandemie, vaše bezpečnost v používání technologií dopravy, vaše zdraví v tom co kdy a jak konzumujete apod. aby byli "oprávněni" nasadit a udržovat tvrdá restriktivní opatření která vás donutí dělat co oni chtějí a to "dobrovolně" protože když to dobrovolně neuděláte tak vás jednoduše sociálně vyloučí čímž ztratíte práci bydlení a propadnete se na úplné dno zkrátka vás zničí kdykoli budou chtít a neuděláte s tím v takto "podvázané" společnosti nic a vše bude jen pro vaše dobro pro vaše zdraví vaše bezpečí...
@tomaso Kdyby janm tušil, že jeden z nejbohatších lidí na světě má firmu Neuralink a co je jejich vývojem, tak by měl psotník.
tomaso
Očkování je pouze záminka, nástroj, ví že nefunguje a funguje čím dál míň, na základě toho lze ale lidi vydírat rozdělovat a pomalu nastolit už ho nastolují jakýsi "apartheid" tím už nyní získávají totální kontrolu, protože ši všimněte že prokazovat se bude většina přes mobilní aplikace což je velice dobře kontrolovatelné a ten zbytek bude mít vše zakázané a sedět doma. A všimněte si a znovu zopakuji že je nezajímá že se prokážete testem jako zdravý, je nezajímají zdraví je zajímá jen a jen očkování, jakmile budou všichni nebo většina naočkovaná bude také kontrolovaná kdykoli budou chtít přes mobilní aplikace, pak už je jen krůček u toho "zůstat" a regulovat tak pohyb a činnosti všech obyvatel.
A proč to chtějí do lidí narvat stůj co stůj i když je vakcína k ničemu? Odkud ten tlak? Je to tlak farmaceutických firem a jestli nevíte odkud vítr fouká tak již dříve v těchto kauzách byla na špici jedna "západní země za mořem", mimochodem tam je přímo velké podhoubí "kvazitajných" organizací, choré výplody o totálním řízení světa o novém řádu a tak dále...
P.S.
Nanoroboty magnety bych v té vakcíně nehledal, mezi vedlejší účinky patří třeba krevní sraženiny ty jsou dost časté nebo zánět srd. svalu apod., ale to asi není cílem, jde o to že vakcína je z morálního hlediska "nenapadnutelná" protože je to "pro dobro všech" , kdežto kdyby vám zařídili apartheid z důvodu např. vaší barvy kůže nebo sexuální orientace pak je to snadno "napadnutelné", ale toto ne, toto projde, a farma lobby která vlády zemí jež si neváží svých občanů a zdravého rozumu "kope do zadku" si na svoje přijde, hlava nehlava a nic je nezajímá, nezajímá je nic jen kšeft zisk, spolu s vládou tady dělají v podstatě "legalizovaný organizovaný zločin proti lidskosti" který je ale nenapadnutelný z důvodu již zmíněného "prospěchu pro všechny" a samozřejmě "dobrovolnosti".
Chtějí všechny očkovat, to nyní chtějí primárně chtějí aby se očkovali všichni ale zároveň dobrovolně a jsou za tím prachy. Existují zdroje které poukazují na provázání WHO s odborníky kteří pro ně pracují ale zároveň jsou placeni a dotováni farma firmami, jenže WHO pak na základě právě "těchto" odborníků rozhoduje, takže je-li to opravdu tak tak vlastně nerozhoduje WHO ale farma firmy což je otřesné. Takže jednoduše nynější zuřivá kampaň=prachy a jestli někdo říká že jde o vaše zdraví je to lež, kdyby totiž šlo skutečně o vaše zdraví tak se můžete a nemusíte nechat očkovat a nikdo na vás nemusí dělat nátlakové akce, protože když jste očkován jste přece chráněn ne? Tak čeho se bát? Jenže oni nemají ani tuto primární logiku tady je vidět odkud vítr vane.
A o té světové kontrole, jistě zatím to stále spadá do konspiračních teorií ale já jim začínám věřit víc a víc a není to jejich podmanivým slohem ale obyčejnou logikou a sledováním okolí co se děje. A proč by to kontrolovali? No zase jde o prachy, jen ti co vás totiž dobře znají vědí jaký dárek vám na vánoce může udělat radost a tady je to stejné jen ti co o vás budou mít všechna data bude vědět co vám nabídnout aby jste koupil a věci které se prodávají dost blbě třeba ty vakcíny se dají lidem na základě total control pěkně vnutit + další věci pochopitelně...
Přes mobil vás sledovat mohou, ale stále existuje mnoho lidí kteří ho nemají vždy u sebe třeba tehdy když nechtějí aby byli dohledatelní, takový čip pod kůží který si i třeba bezkontaktně stáhne každý policajt a ví o vás vše to by byl hit, jsem zvědav kdy přijdou s touhle zrůdností a doufám že to zas omluví stylem : "Vedle v Rakousku už jsou všichni načipovaní a Němci taky tak buď poslušný a nech se dobrovolně načipovat..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.