Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupání a nahota

Od: syn odpovědí: 31 změna:
Je běžné že syn 18 se skoro denně koupě s matkou?

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Vy jste tam s nimi, nebo jste ten syn? *smich*

Toho syna snad dělali při bouřce, nebo co se pokazilo?

hodnocení

6x

Když byl synek malý, tak kolem 4-5 let, při koupání jsem asistovala a vždycky mu radila: " a přetáhni si ocásek." Naučil se to, s asistencí jsem skončila.

Pokud 18 letý syn nepochopil, že si má "přetáhnout ocásek" a vymýt si to pod předkožkou, asi matku ke koupeli potřebuje, aby mu to neustále připomínala. Někomu stačí jednou, jiný musí prostě být nabádán pořád. Možná celý život. *ee*

Pokud syn není pomalu uvažující, považovala bych společnou koupel za nenormální. V tomhle věku se už běžně dodržuje soukromí. Jaga.

petrwoods
hodnocení

4x
Úplně v pohodě. Vemte k sobě i taťku a babičku s dědou.
A jestli mají velkou vanu, mohou se přidat i sousedi..
kami123

Mohu se přidat, když nejsem očkován?

liska5

Pouze s certifikátem!

bz*
hodnocení

3x

Nechtěl bych být tím synem. I když může jít o krásnou maminku, radši ne. Třeba něco mamka ví a tak se prostě ukazuje, aby si synáček už nějakou konečně našel, nebo aby se mu holky vůbec líbily. Já toto nechápu. Přece jde o mravní vývin.

Ale mohu říct že jsem v životě párkrát zažil, že se někteří potřebují promenádovat, nebo svlékat své děti před jinými, svlékat kamarádky jen tak ze srandy a pak si je třeba ještě natáčet. Viděli jste někdy přijímací rituál na zahraniční vysoké školy? To je brutální.

Tak nevím, kde se to v těch lidech bere.

aham

Nejde o přijímací rituál na vysoké školy, ale do bratrstva/sesterstva. Tato uskupení označovaná kombinací 2-3 řeckých písmen jsou jakési obdoby zednářských lóží. Viz en wiki: fraternity/sorority, Skull and Bones atd.

bz*
07.11.21 11:40

děkuji.

kami123
hodnocení

2x

Ano, normálka. Dnes je to běžné.

hodnocení

2x

Máli někdo takto prostornou vanu, je to výhoda i pejsek by se tam k nim vešel a zase to bude další úspora vody.

hodnocení

2x

No, dřív se koupali všichni v jední vaně a v jedné vodě, ale postupně, možná tahle matka nebo syn,případně oba,mají nějakou mentální poruchu, protože podle mého to běžné opravdu není. Já bych myslela, že by nebylo od věci navštívit nějakého sexuologa, tohle mi připomíná incest, nevíme, co ve vaně dělají a to je snad trestné. I když, pokud to oběma vyhovuje a nikde se s tím nechlubí, tak proč ne. Možná se to časem začne propagovat a oni svolají nějakou manifestaci a budou in.

Je to přinejmenším, jak se dříve říkalo, nestydatost.

Ale já si myslím, že tazatel to sem napsal pro pobavení.

V dávných dobách, kdy nebyly koupelny, se rodina koupala jednou týdně v neckách, nahřála se voda na plotně a nejříve se tam vyráchaly děti, pak ženské a když se tam už všichni sloupli, tak tam do té špíny hupnul chlap, asi napřed táta a nakonec děda. Ale všichni najednou se tam necpali, to normální není. *alene*

hodnocení

1x

Nevím, jak běžné, ale zdravé to není. Koupat se má člověk 2-3x týdně, jinak stačí sprcha.

jano852
hodnocení

1x

Dnes už je všetko možné,

písať takéto debiliny, a občas ich aj realizovať *smich2*

hodnocení

1x

připominá mi to že i jeho matka s otcem byli bratr se sestrou to znamena iq kolem 70?

id
hodnocení

0x

Tomu se říká řešení krize. V dnešní době se musí šetřit vodou i elektřinou, takže jednou vanou projdou dvě osoby. Nevím kdo jste, ale doma to můžete také navrhnout.

sosak
hodnocení

0x

Pokud je velká vana a otce nemáte, a mama je pořád kočena tak proč ne.

hodnocení

0x

Nic nového, Oidipus a Iokasta to asi také praktikovali...

olinl
hodnocení

0x
Místo matky by byl lepší šroub nebo ještě lépe plastová žlutá kachnička (podle věku nebo zaměstnání-mechanik/prodavač spojovacího materiálu). V případě nevlastní matky bych se s ní koupal i častěji..

mit
hodnocení

0x
Jak koupaji, to se jako dva dospělí vejdou do jedné vany. Nebo matka na něho vzhlizi jak si syn dělá hygienu všeho? A zase naopak? No běžné to není, ani normální.

bz*
hodnocení

0x

Jestli není taky na pováženou, když matka vystavuje nahotu své dcery.

Womenboy na západě není tak out jako je tomu u nás - v Kocourkově

bz*

Emanuel Makron žije se svou učitelkou Brigitte Makron - 70letou paní ...

liska5
hodnocení

0x

Není to běžné. Je to úchylné.

hodnocení

0x

Nekde asi ano...

007cz
hodnocení

0x
Já se také koupu denně a nahej.
liska5

A taky ve vaně s vlastní matkou?

kami123

V dotazu není psáno, že se koupou spolu.

Jen že se s matkou denně koupou.

Někoho, kdo se koupe jednou za měsíc, to může překvapit, tak se třeba zeptal.

Mě zas trochu vrtá v hlavě odpověď od Sosak.

olafek
hodnocení

0x
Takže pokud se spolu chodí koupat tak spolu určitě provozují nějaké sexuální praktiky...
Znám to z vlastní zkušenosti s mamkou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]