Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s prací asistenta pedagoga

Od: clovekzmesta odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer všem. Předem mého ne úplně dotazu bych se rád informoval a získal od Vás zpětnou vazbu.

Začátkem září jsem začal pracovat jako asistent pedagoga v MŠ. Nikdy předtím jsem ve školství nepracoval, mám zkušenosti z jiného oboru ale tato práce mi není vzdálená a baví mě celkem. Ve školce mám na starosti chlapce s náznaky autismu. Sedli jsme si na "první dobrou", hned jsme začali spolupracovat a zaměřil jsem se u něj na rozvoj grafomotoriky.Pokrok se dostavil ale dva měsíce jsme pracovali hlavně na ni. S chlapcem střídáme různé činnosti (během volné hry např. hra na prodavače a zákazníka, poznej barvu plyšáka, řekni mi, co to je atd.) Rytmické vytleskávání slabik zvládá sám bez problému, básničku odříká a zazpívá i sám písničku. Rád bych získal zpětnou vazbu i od někoho, kdo pracoval v tomto oboru a má podobné zkušenosti. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Zpětnou vazbu na co? ...Já se raději zeptám: to si nemusíte doplňovat vzdělání?

clovekzmesta
hodnocení

liska5 Udělal jsem si kurz asistenta pedagoga čítající 180 hodin. Mám i vyšší odbornou školu, ne sice pedagogickou ale i tak jsem stále "vyšší AP" s vyšší "hodností".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]