Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Životopis

Od: parad0xcz odpovědí: 7 změna:
Zdravím.
Poradil by mi někdo v čem nebo kde(web,generátory) tvoří životopis? Popřípadě s čím máte zkušenosti. Našel jsem pár přes google, ale bud rád, když se podělíte o své zkušenosti.
Předem díky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami123
hodnocení

0x

Proč se trápit tvorbou životopisu?

Určitě ti ho někdo hodný tady napíše za tebe.

Jenom sem hezky pohroma dě napiš, aby bylo z čeho vycházet, co máš za školu, v čem máš jakou praxi, jaké máš zájmy, přednosti a tak.

hodnocení

0x

Myslíš, že personalisté neznají generátory životopisů?

parad0xcz
hodnocení

Já se, ale neptal, zda personalisti znají generátory :))
tabletka*

snažil se ti naznačit, že s nějakým vygenerovaným životopisem tě nikam nevezmou, na to není nikdo zvědavý. A podle tvé drzé odpovědi ti mohu rovnou říci, že pokud se takhle budeš prezentovat v nové práci, poletíš ve zkušební době jako drak.

parad0xcz
hodnocení

To nebyla drzost :) To byla odpověď na blbou otázku :)

fram
hodnocení

0x

Životopis napiš podle vygůglované osnovy a ozdob v rohu fotkou. Foto napoví...Běžný postup. Na koníčky a volný čas se už nikdo neptá, bejvávalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]