Nejste přihlášen/a.
V klusu jsem si u pokladny přihodila do košíku nějakou tyčinku ke kafi. A brzy jsem shledala, že je téměř nepoživatelná. Něco, jako piliny slisované cukrem. Našla jsem si na obale výrobce: Praha, St. Město, Rybná 716/24, že jim napíšu, jestli se nestydí něco takového dát do prodeje. Zadala jsem uvedenou adresu a vyjelo mi na stejném čísle popisném 99 firem zabývajících se vším možným! Pochopila jsem, že tak tomu bude v dalších tisícovkáck domů a že tohle nelze zkontrolovat a že vlastně je Praha takový ráj, kde Tě jakékoliv kontroly jen tak nevyhmátnou. Jasně, že si podobnou hrůzu už nekoupím, ale zůstane mi ten pocit znechucení a bezmocnosti nad tím bordelem.
Jde o sídlo firmy, nikoliv provoz, kontroly se věnují právě provozům a mají je díky povinnosti uveřejňovat provozovny velmi dobře zmapované. Takže vaše úvaha nesedí. A to nemluvím o tom, že to, co vám nejspíš správně nechutná je asi pro určitou skupinu "zdravušek" výborné, vždyť je nyní tak módní jíst slisované otruby s rakytníkem a podobné pitomosti.
Děkuji za reakce.
Zapomněla jsem ale napsat to podstatné, že ta adresa KONFETA EUROPE, Rybná 716/24 je sice na světlemodré tyčince zvané Kokosová celomáčená uvedena, ale když si dům vygůglím, tak ona není ve výčtu těch 99 firem, co tam sídlí.
Podle obchodního rejstříku existují 2 roky, je tam už druhý jednatel, ale kontakty ne, ty tam nebývaj.
Díky. Ale já už to vzdala.
To asi není nic divného, četla jsem inzeráty, kde inzerující nabízí adresu, ne ubytování nebo stálé bydlení. Bude to zřejmě holobyt, kde nikdo nebydlí, jen na této adrese je napsaných x obyvatel a tato adresa tehdy stála 100,- Kč měsíčně. Dnes by to bylo asi víc.Má to tu výhodu, že exekutor nemá co zabavit. Nečetl jste to taky někdo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.