Nejste přihlášen/a.
Schválně, kdo další to u nás zveřejní:
me zarazilo že:
"Navzdory těmto skutečnostem Evropská komise nadále předkládá nebezpečné návrhy, například návrh na zákaz spalovacích motorů v roce 2035 nebo na zavedení emisních povolenek pro dopravu a individuální bydlení. Kvůli nevhodné legislativě a spekulacím se cena emisních povolenek vymkla kontrole, což má za následek prudce rostoucí ceny elektřiny. V důsledku toho a v souvislosti s rychle rostoucími cenami zemního plynu, vyvolanými většinou mocenskými hrami mezi jednotlivými státy, může být mnoho Evropanů ohroženo energetickou chudobou," varoval český premiér na summitu.
Mam si to snad vykladat tak, ze E.komise planuje zavadět emisni povolenky pro to jak kdo bude ekologicky bydlet?
tomaso popr. stejna osoba co se skryva za jine prezdivky- ty mas dost...vis houby kdo komu veri a jeste mas drzost to zobecnovat. Zadny prinos nedavas, jen hazis spinu a nejlepe 1000-krat opakovanou lez. Važne by ses mel zamyslet nad smyslem sveho života. Protoze to co predvadis je vizitkou toho co jsi dokazal a ty nepredvadis doposud nic, krome toho teda, ze nemas vlastni mozek.
Musim si dat facku, za to , ze se vubec poustim do rozhovoru s takovym ovádem. Dam si radeji dve. Mor na tebe
Kobliha vůbec není můj vzor a ani jsem ho nevolil. To ovšem neznamená, že nemohou souhlasit s ničím, co řekne.
Vy to máte zjevně jednodušší. Máte seznam "těch správných" a oni mají vždycky pravdu. Nemusíte číst či poslouchat, co říkají. Jen tleskáte ..
.. dejte mi do ruky mávátko
a řekněte jak volat sláva ..
Dobře tedy, čtěte a nečtěte si, co chcete. Jáí teda vždy čtu, když někdo hovoří mým jménem. Tak čtu i Koblihu.
A čtu i to, co říká Tchajvanská krysa i Bojovník za práva barmských žen. Protože ovlivňují naše životy. A to velmi. A velmi zle ..
Ve spojení s těmi klimatickými summity, ale i ochranou životního prostředí a zvířat se mi vždy líbí, jak tam jsou ty stovky, možná tisíce lidí a protestují za klima, na transparentech mají hesla jako zákaz spalování fosilních paliv, že vlády musí jednat okamžitě, zastavit zabíjení zvířat pro potravu a podobně. Vždycky jsem si říkal, že by bylo fantastické, kdyby se tedy vyšlo vstříc těmto ekobláznům a s okamžitou platností by se vše zastavilo, zakázaly by se spalovací motory a veškeré spalování fosilních paliv, těžba atd. Zajímalo by mne, za kolik hodin, maximálně dní, by se celá společnost zhroutila a padla na hubu. Vrátili bychom se do jeskyní a na stromy, mlátili se klacky o kus posledního žvance...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.