Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkusenosti s pojistovakama OV…

Od: charger® odpovědí: 4 změna:

Zkusenosti s Ahoj

Kupoval jsem auto a rychle jsem potřeboval v noci pojistku .. jelikož moji pribuzny maji financniho poradce co tohle dela ,tak jsem mu zavolala on mi to rychle vyřídíl .. další dny se ozval,že by semnou chtěl udělat dotazník ...Potom jsem zjistil , ze je z OVB .. nabizel mi ruzne sluzby ale vse uz jsem měl .. a ted k e otazce , pry se s klienty setkava po roce ...ja jsem jen rekl , ze by. Se mi hodilo kdyby zas slo povinne ruceni jen kdyby bylo levnejsi jinak nic nechci ...

A ja se ptam mohu ho kdykoliv odmitnout aby me uz za rok neotravoval? Ja jsem mu jen podepsal to GDPR ty bezne udaje o me... tady jde jen o to abych neplatil nejakou pokutu nebo tak ale to jsem zase cetl , ze ty pokuty plati ty pojistovaci kdyz chtějí odejit .. na to se mi taky ptal jestli neznam nekoho kdo by to delal . Ale co se mi nejvic nelibilo , ze na konci dotazníku chtel jmena a telefoni cisla . Pry aspon deset jmen . Dal jsem mu 2 bez telefonich cisel ... jaky s tim máte vy zkusenosti? Me se to nejak nelibi a za rok mu napisu ze jeho sluzby uz nechci

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nejste povinen vyplňovat nějaký dotazník, dávat kontakty na další lidi, ani s ním ještě někdy mluvit, ani se s ním vidět. Nemusíte mu ani psát za rok nebo teď. Pojištění si můžete v klidu porovnat s konkurencí a jít jinam.

asd1
hodnocení

2x

Pojistku zařídil víc nepotřebuješ. Za rok se může ozvat s návrhem výhodnější pojistky.

GDPR bych odvolal - aby tě otravovali šmejdi nepotřebuješ a údaje potřebný pro smlouvu může zpracovávat ze zákona.. Hlasit komu by mohl nabízet teplou vodu - jedině pokud to je dobrý známý, tak ať má kšeft. Jinak ať si to hledá sám.

Jestli nechceš aby otravoval s nabídkama teplý vody nebo nějakýma dotazníkama tak mu to řekni.. Mmch. jen si tim mapujou tvojí psychiku, podle toho si tě zpracujou a prodaj něco co "nutně potřebuješ" pojistku, masážní křeslo, hrnce se zlatýma ušima atd.

hodnocení

Jak se dá odvolat?
asd1

"Odvolávám svůj souhlas se zpracováním mých osobních údajů blablabla" + nacionále datum podpis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]