Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký máte názor na močení v sedě u mužů?

Od: klasik odpovědí: 23 změna:
Jaký máte názor na močení u mužů v sedě, když si kvůli močení sednou na mísu.
Mam kamaráda který je až moc trochu objemný, se mi přiznal že si raději při močení radši sedne, že se mu tak lépe moči

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Žena nás doma chlapy dokopala k sedání. Na wc to mnohem míň smrdí. Ona ta moč dokáže mikroskopicky zaprskat celé okolí mísy. Je to krásně vidět při vytírání, žlutá voda pak byla po vytření podlahy, ale i stěn. Takže doporučuju doma trůnit...

hodnocení

4x

Pokud si muž po močení ve stoje záchod po sobě i uklízí, tak s tím nemám problém.

Přijít na záchod, kde jsou na zemi různé značky od mužů, kteří použili záchod předemnou už není tak hezký pohled.

Takže od doby, kdy jsem si po sobě umyl podlahu a stěny na záchodě a překvapivě jsem se zbavil zápachu, tak si i na močení sedám.

hodnocení

3x

Já se naučil sedat v dětství, když mě rodiče peskovali, že blbě mířím.
A vlastně mi to vůbec nevadí, nemusím soustředit a partnerka je nadšená, jak jsem čistotný.

makak
hodnocení

2x
Jediné ve stoje, nemám rád když se mi ponoří do vody v míse..

kami123
hodnocení

1x

Lhostejný.

hodnocení

1x

Na tom nevidím nic nenormálního, každý ať si čůrá jak se mu zlíbí :-D

hodnocení

1x

Ať si každý močí, jak chce, je mi to úplně jedno.

hodnocení

1x

Určitě to je pro muže výhodnější,pokud na záchodě čtou nebo luští křížovky. Ve stoje by to nešlo, bylo by to nepohodlné. Ale vážně, určitě to je hygieničtější, moč se nerozstřikuje po okolí a nezatéká pod prkénko - zkušenost s manželem.

liska5
hodnocení

1x

Vadí to prostatě.

Zejména, pokud s ní máte problémy. Urolog močení vsedě nedoporučuje.

kami123

Ani proktolog.

Až budeš starým prostatikem, zjistíš, že kecáš. Tlak vnitřností na močák vsedě je větší než ve stoje, takže to podporuje lepší vyprázdnění. A co se týče proktologa.. Neznám moc lidí co činnost kterou řeší, provádí na stojáka.
kami123

Když to příjde, tak člověk pozná sám, co mu vyhovuje. Se stářím přichází jak prostata, tak vytahaný močák.

Aji proktolog se může vyjádřit k močení ve stoje. (Sezení není třeba dobré na hemoroidy : ) ).

Své by k tomu řekl možná i ornitolog nebo instalatér.

liska5

Pak tedy doma instalovat ve své výšce pisoár. V telce jednou bylo o bydlení, a tam je měli.

hodnocení

1x

Z mé výšky hladiny skoro nedohlédnu. A pokusně jsem zjistil, že mísa je málo hluboká, aby nedocházelo k rozstřiku mimo. Takže raději zasedám.

Má to i tu výhodu, že v noci nemusím rozsvěcet a po tmě se trefím ..

bigben
hodnocení

1x
Taky močím v sedě, je to pohodlnější.Například když jde člověk v noci na záchod. Sedám si když jsem u někoho na návštěvě. Ve stoje močím jenom v přírodě.

vilik*
hodnocení

0x
Ono taky hodně záleží, jak je muž vysoký.
Nižší postavy, cca 120 až 140 cm, tolik nerozstřikují, takže sedat si je u nich kvůli úklidu méně potřebné.
A také, kde by si sedal. Protože občas je z hygienických důvodů výhodnější močit již před onou místností, i když se to v poslední době spíše lepší.

tyler
hodnocení

0x
Až budete mít někdy potřebu jít v noci na malou, vemte si s sebou nějakou malou svítilnu. Ideální je rozsvítit světlo (led) u telefonu.
Dokud jsem to nezkusil, ani by mě to nenapadlo. Faktem však je, že to prská úplně všude. Přirovnal bych to k vodní páře, co vzniká u vodopádu, když naráží na hladinu.
A sebelepším mířením tomuto jevu nezabráníte úplně. Na druhou stranu, není nic příjemnějšího, než se postavit ve stoje nad mísu a krásně to tam svisle "pustit".
Samozřejmě, musí být člověk zcela nahý. Spodní prádlo vám tohle nedovolí. A je třeba i myslet na to, že je záchod a přilehlá místa potřeba pravidelněji uklízet. Právě to světlo z telefonu vám ta nejkritičtější místa ukáže. Obvykle to pak člověka nutí záchod utřít ihned, když vidí, kam to všude litá, ale záleží na svědomí každého z nás :D

karel556*
hodnocení

0x
Můj názor je velice jednoduchý: lepší si sednout než po*cat celý záchod, u některých jedinců obzvlášť, já osobně si raději sednu a mám tak jistotu, že ten co půjde po mě, nebude mít dojem že tam bylo nějaké čuně.

hodnocení

0x

Asi takhle po dvou operacích -urologické a proktologické se v sedě nevymočím, Při stolici nejprve v sedě apak se otočit a teprve vymočit, vestoje.Proto mít na pto prostor -zabuduji si na WC k umývátku ještě pisoár!

Ale nejde o to jak močíme ale spíše o to jak ten který z nás mužů je prase!Osobně téměř pravidelně na WC uklízím!

vlastimil
hodnocení

0x
Taky si pokaždé sednu mísu, když se mi chce močit. Začal jsem s tím na popud partnerky.Mam to, už tak naučené že si automaticky sednu i když jsem u někoho na návštěvě, v práci či restauraci,

hodnocení

0x
Prý je to zdravější a hodně můžu močí v sedě.Aspon nepočůrají záchod .

hodnocení

0x

Ja tiež po sedačky. Jie to hygienické.

(2) Cerni Baroni - tak je to správné, tak to má být - YouTube

hodnocení

0x
Chlap je chlap a pokud nemá zdravotní problém s nohama či hlavou močí ve stoje tak to co si pamatuju bylo je a doufam i bude

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]