Jak jsem viděl včera mapu covidu ČR. tak nejhorší situace je nyní v Moravskoslezkém kraji,kde je tmavě červená barva a rychle se šíří tmavá do ostatních krajů a pan Flegr varuje před největšími vlnami pandemie.Mám obavy,že se mohou stejně jako vloni po zhoršení situace zanedlouho zavírat města a obce v rámci nařízení.Bylo by vhodné se už na to připravit s předstihem při extrémně zvyšujícím se počtu pozitivních případů,jak v médiích tvrdí.Měl bych raději požádat svého zaměstnavatele o povolenku-papír při dojíždění do práce přes hranice okresů,když papír z loňska už mi neplatí kvůli datumu a na poslední chvíli může být na to fronta v práci?
Dobrý den. Určitě se připravte, nicméně zachovejte klid. Panem Flegrem se moc neřiďte, ten už namluvil tolik nesmyslů že je s podivem že ho dávno neizolovali na psychiatrii.
Fronta v práci na potvrzení? Kde pracujete? To Vám zaměstnavatel papír nepošle domů mailem a nemáte možnost si ho vytisknout nebo ukazovat v mobilu/tabletu? Opatření nikdy nepřišla tak náhle a teď se dá očekávat, že budou jiná s populací, která je z 60 % naočkovaná.
rysa
Pracuji pod stavební firmou a minulý rok jsme si chodili pro potvrzení do kanceláře a ještě nevěděli jak mají napsat datum platnosti,tak to dali jen na 3.měs.Ukazoval jsem to při kontrole,když mne zastavili policajti a ptali se kam jedu do města.Všichni ještě zdaleka nejsou naočkováni,tak proto se to šíří rychleji,jak říkal nedávno ministr zdravotnictví v televizi.Restrikce by být nemuseli, kdyby se lidi nechali očkovat,to sám tvrdil pan Vojtěch.Je zvláštní,že ho moc lidí nechtějí poslouchat a přitom je to ministr,který to myslí s našim zdraví jen dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.