Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na tetování obočí v Poděbradech a okolí

Od: hanji odpovědí: 10 změna:

Zdravím,

poradí některá z vás nějaký solehlivý salón kde by tetovali obočí? Nejlépe Poděbrady a okolí. Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arimas*
hodnocení

0x

POKUD mate na mysli neco jako permanentni makeup tak tato metoda je rozhodne lepsi

cena oboci je 5000,- (predpokladam ze za oboje :D)

silhouette.cz/...

rozdily mezi permanentni a long time liner jsou nasledujici:

LONG-TIME-LINER Conture Make-up:
Obočí se vytváří vláskovanou formou a oční linky mezi řasami, což obojí působí přirozeně. Rtům dáváme jemnou konturu se stínováním 2/3 rtu. Tato metoda nezpůsobuje otoky, krvácení, stroupky ani jizvičky. Tvar se do detailu předkresluje a používá se velmi přirozených minerálních barev, u kterých se nevyskytuje žádná alergická reakce. Rty se pomocí stínování mohou zvětšit nebo dorovnat strany a srdíčko do stejné výšky pro docílení přirozeného vzhledu.

PERMANENTNÍ MAKE-UP:
Obočí jsou celá vystínovaná.
Linky mají tlustou dekorativní linku nad řasami.
Permanentní make-up vytváří silnou a tmavou konturu kolem rtů. Pigmentuje se většinou hluboko jako tetování. Permanentní make-up se po letech změní na modrozelenou barvu a nezmizí. Permanentní make-up je velice bolestivý zákrok a zůstává po celý zbytek života.

liliana1

ona se ale ptá kam v Poděbradech a okolí*nevi* tak jsi asi nepomohla

liliana1
arimas*

Ja ji chtela jen ukazat moznosti.. *hi* aby se vyvarovala spatne volbe coz je permanentni make up a nebyla nakonec zelena *smich*

doplněno 13.05.10 17:37:

kolegyne si delala permanentni make up a opravdu to ma ted zeleny ... ma zelenou konturu kolem pusy i oci :( to se u techniky zvane LONG TIME LINER nestane..

doplněno 13.05.10 17:40:

plus se pri permanentnim makeupu delaji stroupky ktere kdyz si omylem strhnete musite podstoupit proceduru znova protoze to co vam tam vytetovali tam proste nebude .. takze muzete mit mezery a podobne..*zed*

hanji
hodnocení

Sama mám permanentní make up asi sedm let a zatím se zádná zelená a modrá nekoná. Každopádně díky za nový tip... to před šesti sedmi lety nebylo. jen pro info jak dlouho vydrží ta LONG TIME LINER?

arimas*

no to neni permanentni tak ze pry neco kolem 4 let.. ale vytrati se to beze stop .. takze kdyz vas to omrzi tak se toho jednoduse po par letech zbavite..

doplněno 17.05.10 22:39:

je to individualni ..

mochi*

*smich* aaaa..tady si zase někdo dělá reklamu na tzv mikropigmentaci! Neznám jinou metodu než jehličky bud v řadě nebo do kulata, zkosené nebo hranaté...a zásadně jdou do zárodečné vrstvy kůže!Rozdíl je jen ve firmách, u kterých koupíte pigment y a v jejich následném míchání a vhodném zvolení. A samozřejmě ve zkušenostech toho, kdo to dělá...Neplatte víc, je to jen dost dobrý marketingový tah:-P. Kvalitní permoš se dá udělat i za dva tři tisíce, a nezezelená*smich**smich*

arimas*

no jestli to bylo na muj prispevek tak se pletete :) ja jsem tuto metodu objevila nedavno a zda se mi lepsi nez permanentni make up . chystam se na linky a tak jsem se o tip chtela podelit. jestli kazdeho kdo tu da tip na nejakou firmu povazujete za promotera tak pak tyto stranky nemaji smysl.. a ja tudiz delam reklamu vsem firmam, produktum a osobam ktere jsem tu nekdy zminila *smich* a jeste k tomu zadarmo .. ach jo.

arimas*

nasla jsem si diskuzi o te zminovane mikropigmentaci co tu slecna predemnou rika a to potvrzuje ze ta metoda kterou jsem tu zminovala ja je lepsi nez ten permanentni make up..

diskuse.doktorka.cz/...

dokonce se tam jedna slecna zminuje presne o te same firme kterou jsem zminila ja..

cyril*
hodnocení

0x

Velice solidní a spolehlivý salon, kde Vám provedou perfektní kerku je kus od Poděbrad - NVÚ Valdice u Jičína. *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]