Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
poradí některá z vás nějaký solehlivý salón kde by tetovali obočí? Nejlépe Poděbrady a okolí. Díky
POKUD mate na mysli neco jako permanentni makeup tak tato metoda je rozhodne lepsi
cena oboci je 5000,- (predpokladam ze za oboje :D)
rozdily mezi permanentni a long time liner jsou nasledujici:
LONG-TIME-LINER Conture Make-up:
Obočí se vytváří vláskovanou formou a oční linky mezi řasami, což obojí působí přirozeně. Rtům dáváme jemnou konturu se stínováním 2/3 rtu. Tato metoda nezpůsobuje otoky, krvácení, stroupky ani jizvičky. Tvar se do detailu předkresluje a používá se velmi přirozených minerálních barev, u kterých se nevyskytuje žádná alergická reakce. Rty se pomocí stínování mohou zvětšit nebo dorovnat strany a srdíčko do stejné výšky pro docílení přirozeného vzhledu.
PERMANENTNÍ MAKE-UP:
Obočí jsou celá vystínovaná.
Linky mají tlustou dekorativní linku nad řasami.
Permanentní make-up vytváří silnou a tmavou konturu kolem rtů. Pigmentuje se většinou hluboko jako tetování. Permanentní make-up se po letech změní na modrozelenou barvu a nezmizí. Permanentní make-up je velice bolestivý zákrok a zůstává po celý zbytek života.
Ja ji chtela jen ukazat moznosti.. aby se vyvarovala spatne volbe coz je permanentni make up a nebyla nakonec zelena
kolegyne si delala permanentni make up a opravdu to ma ted zeleny ... ma zelenou konturu kolem pusy i oci to se u techniky zvane LONG TIME LINER nestane..
plus se pri permanentnim makeupu delaji stroupky ktere kdyz si omylem strhnete musite podstoupit proceduru znova protoze to co vam tam vytetovali tam proste nebude .. takze muzete mit mezery a podobne..
Sama mám permanentní make up asi sedm let a zatím se zádná zelená a modrá nekoná. Každopádně díky za nový tip... to před šesti sedmi lety nebylo. jen pro info jak dlouho vydrží ta LONG TIME LINER?
no to neni permanentni tak ze pry neco kolem 4 let.. ale vytrati se to beze stop .. takze kdyz vas to omrzi tak se toho jednoduse po par letech zbavite..
doplněno 17.05.10 22:39:je to individualni ..
aaaa..tady si zase někdo dělá reklamu na tzv mikropigmentaci! Neznám jinou metodu než jehličky bud v řadě nebo do kulata, zkosené nebo hranaté...a zásadně jdou do zárodečné vrstvy kůže!Rozdíl je jen ve firmách, u kterých koupíte pigment y a v jejich následném míchání a vhodném zvolení. A samozřejmě ve zkušenostech toho, kdo to dělá...Neplatte víc, je to jen dost dobrý marketingový tah
. Kvalitní permoš se dá udělat i za dva tři tisíce, a nezezelená
no jestli to bylo na muj prispevek tak se pletete ja jsem tuto metodu objevila nedavno a zda se mi lepsi nez permanentni make up . chystam se na linky a tak jsem se o tip chtela podelit. jestli kazdeho kdo tu da tip na nejakou firmu povazujete za promotera tak pak tyto stranky nemaji smysl.. a ja tudiz delam reklamu vsem firmam, produktum a osobam ktere jsem tu nekdy zminila
a jeste k tomu zadarmo .. ach jo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.