Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autobusem z Caorle da Gulliverlandie

Od: monika123* odpovědí: 2 změna:

Dobry den, jedeme na dovolenou do mestecka Caorle.

Nemate nekdo zkusenost s cestovanim autobusem z misniho aut. nadrazi do Gulliverlandie? Lignana?...Zkousela jsem se domluvit s jinymi CK, zda bysme se mohli pridat i s detmi, samozrejme bez slevy, protoze nejsme jejich turiste, ale neuspela jsem. Takze chceme jet do zabavniho parku sami, ale na netu nemohu najit dalsi info o spojeni mezi obema mesteckami. Dekuji M.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Přímo v hotelech bývají knihy od CK, kde jsou popsány výlety a dokonce i mapy, nebo odjezdy autobusů. Myslím, že veškeré info najdete tam.

pace
hodnocení

0x

Co jsem byl já v Caorle tak se neváhejte zeptat místní carabinieri, protože vám rádi pomůžeš i třeba v Aj či Nj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]