Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srovnávače plynu, elektřiny

Od: rotorod® odpovědí: 3 změna:

dobrý večer,

asi se na to hodně lidi ptá, ale zkusím se Vás zeptat, má cenu věřit srovnávačům plynu a elektřiny? Teď v této době? A dá se jim věřit, že vyplivnou nějaké skutečné ceny, ne jen naoko a pak realita je jinde?

já totiž bohužel na konci prosince bohužel končím 3-letou fixaci u čezu a něco někde musím najít, anebo zůstat u nich. A s plynem jsem u MND na neurčito, ale pokud bych chtěl zůstat dál, už je třeba se fixnout, ale při jednom se chci podívat po konkurenci.

nevíte o nějakém férovém srovnávači? Anebo náhodou rovno něco by jste dokázali někdo doporučit? Já co tak koukám, tak nejlíp mi vychází EON - plyn+el. Ale možná se blbě dívám na ceníky?

plyn mám za rok cca 5,3mWh, elektřina mám za rok cca 2,7mWh (D02d)

děkuji Všem za jakoukoliv pomoc, protože už 3 týdny se nedokážu dovolat na infolinku ani jednoho dodavatele, a je jedno jestli volám ráno, v poledne nebo večer. Pořád stejná písnička (před váma se dovolalo hodně zákazníku, čekací doba bude hodně dlouhá,...)

díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

aham
hodnocení

0x

oficiální kalkulátor ERÚ pro elektřinu: kalkulator.eru.cz/...

hodnocení

děkuji za něj, pochopil jsem když tam natáham svoje dané, tak v přehledu nabídek dodavatelé vidím, jak bych byl aktuálně cenově u svého tarifu...že?

o nějakým seriozným srovnávačem plynovým nevíte?

děkuji

aham

Jo, je tam srovnání s vaším dodavatelem. (Tedy většinou. Můj předpředminulý tam třeba nebyl.)

K plynu i el. ma ERÚ odkazy na hlavní stránce v pravém sloupci - Kalkulátory.

Plyn: kalkulator.tzb-info.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]