Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ceny cigaret v devadesátých letech

Od: klepi® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, chtěl bych se optat, zda si někdo pamatuje, kolik stály cigarety v roce 1995-1998

zajímalo by mě spíše značky jako Marlboro, Camel, Lucky Strike

ovšem klidně všechny značky a ceny které si pamatujete.

Předem děkuji.

Václav

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami123
hodnocení

1x

řek bych něco přes dvacet, ale nevím

berger1

Kami123, asi jste trochu vedle. Já pamatuji před 89 běžná cigára kolem sedmi kaček, lepší Sparty za dvanáct, ameriky dvacetpět. V roce 1995 už Sparty stály tři pětky...

kami123

Je to možné.

berger1

A také se mohu mýlit já. *smich*. Roky letí a paměť zkresluje. Uvidíme, jak to vidí ostatní...

hodnocení

1x

petry kolem roku 95 - 96 stály 16 kč

Zdravím, ne, tolik jsem za Petry nikdy nedala. Připouštím, že to mohlo být 11 korun, ale 16 určitě ne.

hodnocení

0x

Američky dvacku. Já končila před 27 léty s Petrama za devět.

fondik.cz/...

hodnocení

0x

To si pamatuju docela přesně. Marlboro stály asi 35 korun. Jak já jsem ráda, že už dvacet let nekouřím

witch*
hodnocení

0x
Já teda nevim, ale když jsem jako dítě kupovala cigarety domů, tak vím, že byly Petry drahé jako veka chleba - čili 19,90,- a to mi v roce 2001 bylo 11 let. O pár let později jsem si už pomalu dávala cigáro do čumáku taky a to jsem kouřila Clea za 29,90,- (r. 2005).
No a teď koukám na netu a tam je tato tabulka.
Tak teda nevím. Ale přijde mi, že napsali blbost.
Sparta 42,00
Sparta 100˝s 43,50
Petra 40,00
Camel 55,00
Start dlouhé 38,00
Start krátké 33,00
Mars krátké 31,50
Mars dlouhé 37,00
Pall Mall King Size 40,00
Dunhill International 65,00
Prince 52,50
R1 52,50
Kusovka 3,60
Nicméně dnes, platím za cigára 160,- *ee*
Ta vaše tabulka je rok 2000 a výše.. Začínal jsem v tu dobu kouřit,tak si tyhle ceny pamatuju..
witch*
Ano, tabulka je z roku 2001. To se mi tam neokopírovalo. Moje chyba.
kare
Zdroj: agris.cz/...
Tedy ceny pro rok 2001-2002, dle kolků.
witch*
@kare, ano, to je přesně to, co jsem kopírovala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]