Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Daruji monsteru

Od: babkazov® odpovědí: 5 změna:

Asi před 40ti lety jsem dostala monsteru. Je v květináči o průměru 30 cm a zabírá, přivázaná v koutě, cca 1m x 1 m. :)Čas od času, vždy asi po 8 letech ji rozstříhám a zasadím znovu. A po čase, když už uhýbá pod stropem, ustřihnu ji 5 listů. To co zůstane v květináči roste dále a ten kus s 5ti listy je vlastně nová rostlina. *hi* 3 listy ponechat , 2 odlomit a dát ji do láhve od okurek aby pustila kořeny. A to musím udělat teď. A to, co ustřihnu bych musela vyhodit. A to mi nějak nejde. Nechcete si někdo přijet v Ostravě ke Kotvě pro parádní, zdravou monsteru? *hi* katalog-rostlin.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Díky, já tu svojí co málem prorazila strop darovala do jednoho ústavu. Trošku problém s převozem ale byli moc rádi a ještě mi děkovali.

hodnocení

Nene, celou ne. Jen ten vršek. Na založení nové rostliny. *hi*

doplněno 12.05.10 20:43:

Jéžiši! Neblbněte!*hej* To není inzerát. prostě nechci vyhodit kus životaschopné rostliny. Chci jí někomu dát, aby dělala radost i jiným.

kytka*

Pokud je vám to líto vyhodit- darujte po sousedech .U nás si kolikrát přinesu -stojí u kontejneru kytky ,někomu už se nehodí tak co -a jsou moje.

jolinar*

Jejda, já být v OVĚ tak už si pro vršek nadšeně běžím :) Takovou jsme měli doma, když jsem byla malá, je nádherná *slunce*

lidus*

Chápu, taky je mi líto pokácet fíkus co mi zabírá půl kuchyně. Od popelnic jsem si loni donesla uschlé štěstíčko a to se mi odměnilo a roste a roste.Kytky to je radost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]