Ahoj..nedávno jsem viděla prodavačku v DM drogeri v legínách s kratičkým tričkem do pasu ..připadalo mě to dosti nevhodné. Ale říkám si že tak běžně chodí lidi na ulici ale nevím jako prodavačka se divím že jí to dovolili.
V jednom obchodě v centru Prahy musely mít prodavačky tričko s krátkým rukávem, přitom tam byly otevřeny dveře ven, i v zimě. Pro některé prodavačky práce jen na pár dní.
Ježíši kriste. Chudáci prodavačky musí mít celou směnu na obličeji respirátor, ačkoliv si leckdy fyzicky dost máknou, teď by ještě měly chodit v malých černých, ne? Ono se to nezdá, ale tahají dost těžké krabice, ruce věčně pořezané od kartonů, vše je zaprášené, tedy kůže na rukou je často úplně vysušená. Doplňuje se i do spodních regálů, do těch co jsou skoro na zemi. Při práci je tedy třeba se hodně ohýbat, leckdy si kleknout atp. V těchto regálech je dost často naprášeno. V čem to má dělat? V džínách? Nebo snad v šatech? Tak si to jděte zkusit. Ok, legíny nejsou zrovna estetické, ale naprosto praktické. Tak jim proboha dejte pokoj. Už takhle toho mají až nad hlavu. Sama byste si své džíny ničit nechtěla, o pohodlí při pohybu ani nemluvím. Vaše starosti bych fakt chtěla mít.
No tak to je jasné, asi nemá chlapa tak hodila návnadu a čekala kdo se chytí, jak prosté a v podstatě nevinné kdo bude chtít tak ji "vezme" komu se líbit nebude tak ji nechá tomu druhému, spokojenost bude oboustranná
doplněno 24.10.21 21:50:
A kdeže to bylo?
fifa
Královéhradecký kraj Musíte obejít všechny pobočky
janm*
Tam jsem byl kdysi na vojně, ale nyní je to pro mně z ruky, to mi ale připomíná, že bych měl něco nutně nakoupit v DM v nedalekém městě, co si tak pamatuji, byly tam také zajímavé "objekty".
Nás zase obsluhovala v cukrárně bledá oplácaná nesoudná holčina v ultrakratičkých riflových šortkách. Nejspíš brigádnice. Ty bílé neforemné kýty byly tak nechutné, zejména, když se občas ohnula zadkem k nám, že jsem pak při placení poznamenala, že příště kvůli ní půjdeme jinam.
vilik*
To byla právě určitě dobře vybraná personální síla. Na cigaretách musí být varování, na sázení musí být upozornění, tak v cukrárně ukazujou, jak dopadnete, když to budete žrát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.