Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodavačka v DM drogerie v legínách

Od: fifa odpovědí: 18 změna:
Ahoj..nedávno jsem viděla prodavačku v DM drogeri v legínách s kratičkým tričkem do pasu ..připadalo mě to dosti nevhodné. Ale říkám si že tak běžně chodí lidi na ulici ale nevím jako prodavačka se divím že jí to dovolili.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vaše strarosti bych chtěl mít...*zed*

hodnocení

2x

Jděte ji, pánové, okouknout ale rychle, brzo v krátkém tričku přistydne a bude marodit.

V jednom obchodě v centru Prahy musely mít prodavačky tričko s krátkým rukávem, přitom tam byly otevřeny dveře ven, i v zimě. Pro některé prodavačky práce jen na pár dní.

lee*
hodnocení

2x
Ježíši kriste. Chudáci prodavačky musí mít celou směnu na obličeji respirátor, ačkoliv si leckdy fyzicky dost máknou, teď by ještě měly chodit v malých černých, ne? Ono se to nezdá, ale tahají dost těžké krabice, ruce věčně pořezané od kartonů, vše je zaprášené, tedy kůže na rukou je často úplně vysušená. Doplňuje se i do spodních regálů, do těch co jsou skoro na zemi. Při práci je tedy třeba se hodně ohýbat, leckdy si kleknout atp. V těchto regálech je dost často naprášeno. V čem to má dělat? V džínách? Nebo snad v šatech? Tak si to jděte zkusit. Ok, legíny nejsou zrovna estetické, ale naprosto praktické. Tak jim proboha dejte pokoj. Už takhle toho mají až nad hlavu. Sama byste si své džíny ničit nechtěla, o pohodlí při pohybu ani nemluvím. Vaše starosti bych fakt chtěla mít.

nox®
hodnocení

1x

Měla být povolána módní policie.

fifa
hodnocení

Ani na to neměla postavu :) ale jí to evidentně nevadilo a dosti se předváděla před pány.

janm*
hodnocení

1x

No tak to je jasné, asi nemá chlapa tak hodila návnadu a čekala kdo se chytí, jak prosté a v podstatě nevinné kdo bude chtít tak ji "vezme" komu se líbit nebude tak ji nechá tomu druhému, spokojenost bude oboustranná *smich*

doplněno 24.10.21 21:50:

A kdeže to bylo? *smich*

fifa
hodnocení

Královéhradecký kraj :)
Musíte obejít všechny pobočky :)
janm*

Tam jsem byl kdysi na vojně, ale nyní je to pro mně z ruky, to mi ale připomíná, že bych měl něco nutně nakoupit v DM v nedalekém městě, co si tak pamatuji, byly tam také zajímavé "objekty". *smich*

liska5
hodnocení

1x

Nás zase obsluhovala v cukrárně bledá oplácaná nesoudná holčina v ultrakratičkých riflových šortkách. Nejspíš brigádnice. Ty bílé neforemné kýty byly tak nechutné, zejména, když se občas ohnula zadkem k nám, že jsem pak při placení poznamenala, že příště kvůli ní půjdeme jinam.

vilik*
To byla právě určitě dobře vybraná personální síla.
Na cigaretách musí být varování, na sázení musí být upozornění, tak v cukrárně ukazujou, jak dopadnete, když to budete žrát.
liska5

Tak měla mít na triku: Mlsání způsobuje špeky.

vilik*
hodnocení

0x
Věděl jsem, že dotaz napsala žena, ještě než bych ho četl.
Tím je, doufám, řečeno vše.

Že by tazatelka záviděla prodavačce její postavu?!

liska5

Mladí si někdy nelámou hlavu s tím, jak působí na zákazníky a jakou vizitku dělají firmě.

Liško - zrovna tak jako někteří staří!

vilik*
Myslel jsem to tak, že statisticky více mužů hodnotí ženy podle postavy, ne podle vhodnosti oblečení.

minsk
hodnocení

0x

Dotaz ze stejného ranku, jako když jde chlapík nakupovat jen v teplákách bez spodního prádla.

-------------------

Jinak od prodavačky to je pokus přilákat více mužských zákazníků a zvednout tržby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]