Nejste přihlášen/a.
Tak mě to jen zarazilo a tak nějak i naštvalo, že mi 19ti letej zmetek vyčte, že si jedu k moři, jenže já na rozdíl od ní umím 2 jazyky a mám nějaké vzdělání, zatímco ona nedodělala ani učňák. Jasně že chápu, že jde o nějaký výlev méně inteligentního člověka, ale fakt to do háje nevidí? Setkáváte se s tím také? Jak si můžou stěžovat že berou málo (no, je to nějakých 24 čistého, což zas tak málo není) když nemají co nabídnout? Fakt si každý, kdo jen vykládá z boží z auta a nemusí umět skoro ani číst myslí, že má brát aspoň 30tis čistého? A za co?
1x
@jardajagr: Tak tahle stará paní v TV mě taky dostala. Prý už, chudák, nakupuje na Vánoce, aby potom měla. Na máslo do cukroví jí už ale nezbyde. Ve vozíku 2 basy piva!
Manžel mi povídá: Myslíš, že jí to pivo vážně vydrží do Vánoc, když to jsou ještě 2 měsíce? ![]()
Někteří lidé ze sebe prostě musí udělat pitomce za každou cenu. Nekouříme, alkohol nepijeme, vařím doma a prý dobře, navíc je výhoda, že jsme dva. Tak se s tím musíme nějak vyrovnat, i když ty důchody nejsou nic moc. Co naděláme? Jsou jistě i tací, kteří jsou na tom ještě hůř, než my. Jaga.
1x
0x
Takže počítám, že plat německé uklízečky s váma sekne co?
cca 1600 - 2000 €. (40 až 50 tisíc)![]()
doplněno 24.10.21 21:47:
Ale proč chodit do Německa že?
Co takový český popelář
0x
Me zase zarazi, ze tohle nekdo vubec resi.
Kdybys neumela ty dva jazyky a nemela nejake to vzdelani, rekl bych, ze jde o vylev mene inteigentniho cloveka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.