Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nordic Telecom

Od: tereza* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
myslíte si, že doopravdy Nordic Telecom vybuduje čtvrtého síťového mobilního operátora v Česku? Údajně chce rozšířit také počet svých telefonních čísel 790 000 000 až 799 999 999. Nordic Telecom by měl také rozšířit počet prodejen. Objevují se také informace o tom, že se znovu přejmenuje a bude mít čísla 701 000 000 až 701 999 999, 706 000 000 až 706 999 999, 750 000 000 až 759 999 999 a minimálně 25 franšízových prodejen. Za dob MobilKom / U:fon byla snaha také, ale nedařilo se vůbec! S jménem Air Telecom došlo k úspěšnému plánu překazit plány PPF Group, ale ta nevybudovala Air Mobile, za to odkoupila českou filiálku O2 a má dojít ke změně na Tasciane.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Abych řekl pravdu, je mě to úplně šumafuk.
Jestli budou tři, čtyři nebo deset operátorů mě nechává zcela klidným.
tereza*
hodnocení

V pořádku, já bych uvítala konkurenci k T-Mobile, O2 a Vodafone, ale Nordic Telecom nevěřím stejně tak ani PODA a už vůbec nevěřím třeba ha-vel který dříve chtěl být 4. mobilním operátorem. Myslím si, že rok 2022 je již pozdě, ale třeba v Nordic Telecom vědí více než my, ale u mě má operátor špatnou minulost. Každopádně díky za názor.
Poda a Ha-vel byli aspoň průkopníky IPTV v dobách, kdy nikdo nevěřil že televize přes internet může konkurovat satelitům Skylinku a Digi. V té době si ještě Nordic hrál na operátora s předpotopní 2g sítí a nekompatibilními analogovými mobily.
Jinak je to se čtvrtým operátorem fraška. Velká trojka si ohlídala aby jim do jejich shnilého rybníčku žádná štika nevlezla.

kami123
24.10.21 18:33
hodnocení

0x

ne

pet*
hodnocení

0x
Měsíc po ukončení smlouvy, zrušení přístupu do samoobsluhy kde byl přeplatek mi přišla upomínka dalšího vyúčtování! Rozhodně nikomu nedoporučuji "jejich bez závazků" je jen reklamní lež

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]