Dobrý den, myslíte si, že doopravdy Nordic Telecom vybuduje čtvrtého síťového mobilního operátora v Česku? Údajně chce rozšířit také počet svých telefonních čísel 790 000 000 až 799 999 999. Nordic Telecom by měl také rozšířit počet prodejen. Objevují se také informace o tom, že se znovu přejmenuje a bude mít čísla 701 000 000 až 701 999 999, 706 000 000 až 706 999 999, 750 000 000 až 759 999 999 a minimálně 25 franšízových prodejen. Za dob MobilKom / U:fon byla snaha také, ale nedařilo se vůbec! S jménem Air Telecom došlo k úspěšnému plánu překazit plány PPF Group, ale ta nevybudovala Air Mobile, za to odkoupila českou filiálku O2 a má dojít ke změně na Tasciane.
Abych řekl pravdu, je mě to úplně šumafuk. Jestli budou tři, čtyři nebo deset operátorů mě nechává zcela klidným.
tereza*
V pořádku, já bych uvítala konkurenci k T-Mobile, O2 a Vodafone, ale Nordic Telecom nevěřím stejně tak ani PODA a už vůbec nevěřím třeba ha-vel který dříve chtěl být 4. mobilním operátorem. Myslím si, že rok 2022 je již pozdě, ale třeba v Nordic Telecom vědí více než my, ale u mě má operátor špatnou minulost. Každopádně díky za názor.
Poda a Ha-vel byli aspoň průkopníky IPTV v dobách, kdy nikdo nevěřil že televize přes internet může konkurovat satelitům Skylinku a Digi. V té době si ještě Nordic hrál na operátora s předpotopní 2g sítí a nekompatibilními analogovými mobily. Jinak je to se čtvrtým operátorem fraška. Velká trojka si ohlídala aby jim do jejich shnilého rybníčku žádná štika nevlezla.
Měsíc po ukončení smlouvy, zrušení přístupu do samoobsluhy kde byl přeplatek mi přišla upomínka dalšího vyúčtování! Rozhodně nikomu nedoporučuji "jejich bez závazků" je jen reklamní lež
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.