Nejste přihlášen/a.
Chtěl jsem se zeptat. Jakou zkušenost máte ze Skylinkem. Poslední dobou se mi programy pouštěné ze záznamu zastavují, za chvilku různě dlouhou zpravidla pokračují, případně se musí spustit přehrávání znovu. Občas jede hodinu v pohodě. Připojení LAN 100Mb. Nepomáhá restart TV a ani routeru. Červené tlačítko funkční v pohodě. Taky se Vám to stává?
Mám skylink už roky,lebo je to zatiaľ asi najlacnejšia voľba. Používam cez satelit. Tiež sa stáva,že sa zasekne obraz,mne najmä keď pustím telku. Mne pomáha vytiahnúť modul alebo kartu z telky. Začalo to robiť od vtedy,čo skylink prešiel na nový systém kódovania Viacess,no zároveň je aj podpora kódovania Irdeto. Pravdepodobne dochádza ku konfliktom po technickej stránke.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.