Dobrý den, zajímalo by mě, zda máte nějaké sociální sítě, co vás na ně ,,přivádí"? Na poradně tu je jak mladá, tak starší generace, z které mnozí určitě třeba na facebooku zaregistrovaní budou. Mně samotné je 21 let, pracuji, takže na sociální sítě tolik času zas nemám, ale třeba o víkendu ráda zapnu tiktok, podívám se na pár vtipných videí nebo večer třeba na instagram, kde občas přidám i nějaké stories s mými přáteli.
Stačí mi FB. Díky němu jsem v kontaktu s více lidmi ze své minulosti (nemusíme si denně psát, prostě o sobě víme), jsem ve skupinách, které mě zajímají a tak získávám základní informace, přestože příliš nepřispívám. Sleduji stránky města, firem, obchodů nebo třeba hudebních skupin, takže další informace. Občas dám nějakou fotku a sdílím mezi přáteli to, co považuji za podstatné. Využívám jeho výhod, ale kdyby FB zmizel, nijak citelně by mě to nezasáhlo. Jen bych přišla o jeden zdroj nepodstatných informací. M.
Mojí sociální sítí jsou rodina, přátelé a kamarádi, se kterými se stýkám osobně, případně telefonem a mailem. Socsítě s dalšími, v podstatě jen virtuálními, personami k tomu nepotřebuji.
Nedávno jsem si založila FB, kvůli známému, přihlásila jsem ke skupině o zahradničení, přírodě a kochám se výpěstky a barvičkami květin, které tam ostatní vkládají, případně se člověk dozví i nějaké rady.
Komunikuji zadarmo s několika známými. A nyní jsem se seznámila s jednou šikovnou paní ze stejného města.
Zároveň navštěvuji stránky města, které vkládá na FB informace, které jsou právě aktuální, případně vyhlašuje dotazníky, jaký mají občané názor na akutní téma.
31 let. Fb, Insta, Twitter,TikTok. Ale ve výsledku jsem na tom jako Vy. V týdnu většinou používám pro pracovní účely a o víkendu občas nakouknu co kde u koho nového a nahraji pár fotek nebo videí z cest.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.