Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzdraví se pan prezident

Od: kovar odpovědí: 32 změna:
Situace je na politickém poli značně nejistá a chaotická,kdo bude jmenovat novou vládu.Já bych radši,že by to byl náš pán prezident,který je inteligentní a spolehlivý.Jak to vidíte s jeho zdravím v současnosti a bude brzy zase fungovat nebo mu chtějí odebrat pravovmoce?

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

7x
Copak se lze z terminálního stádia jakékoliv nemoci uzdravit? Nelze, zázraky se nedějí. Pravda je tak ostudná, že se ji nebála veřejně říct jen Stehlíková. Prezident se nám zkrátka uchlastal jak poslední bezdomovec, se všemi důsledky. Nejlepší, co by teď mohl pro republiku udělat, je co nejdříve zemřít a neškodit již svojí přítomností. Škoda, že ho ego přemohlo. Mohl se vzdát funkce jako frajer, co si uvědomuje ztrátu svých sil, stejně jako Masaryk. Teď odejde jako dementní ožrala.
007cz
Davídku buď jsi nalitej nebo ultrahovado...nezlobte se ale na tohle nejde jinak reagovat.
tabletka*

Tak uchlastat se klidně mohl, to je jeho věc, ale měl to udělat na té Vysočině a nedělat nám ostudu po celém světě.

Tak zrovna ON dělá tu nejmenší ostudu.Jsou tu jiní a není jich málo,kdo Vám dělá ostudu.A kam jezdíte nebo létáte, že se stydíte za tu "ostudu"? Člověk může dělat ostudu především sám sobě.Vám se snad někdy stalo, že Vás někdo v zahraničí zastavoval na ulici a říkal.."ten Váš prezident,to je něco.. styďte se"..anebo si na Vás někdo v zahraničí ukazoval prstem.."koukejte..to je ona..ta má teda prezidenta"? Nebo jakou ostudu jste myslela?

Doutnáku,

Každý má právo na svůj názor, prosím o poučení, "Jsou tu jiní a není jich málo,kdo V?ám dělá ostudu", kteří to jsou?

Já nikomu ten názor neberu,ale přijde mi to jako fráze.. že Zeman dělá ostudu..Ale chtěl jsem vědět čím přesně ji dělá.Dlouho už ji dělat nebude,to je nám všem jasné.A kdo jiný ji dělá? Vypisovat ty pány zde nebudu,ale je jich dost napříč politickým spektrem..

někteří poradci (prosím doplňte cp chcete), nebudu přeci vypisovat kteří, ale je jich hodně.

Asi takto to myslíte?

dejv111n

Nejlepší, co by teď mohl pro republiku udělat, je co nejdříve zemřít a neškodit již svojí přítomností.

Dejte si pozor na to, co si přejete, může se to stát právě vám. :)

prik
hodnocení

7x

Na svém facebooku Klaus ml. v pondělí napsal:

Fakt nejsem fanoušek Miloše Zemana. Přísahám.

A už nedělám "politiku".

Ale napíšu teda status.

I kdyby byl Miloš Zeman 5 minut před smrtí, popletenej a měl v sobě láhev becherovky. Pořád je 10x schopnější vykonávat ústavní funkce než Vystrčil.

A má k tomu 100x větší mandát občanů.

Ale většina lidí ví, že se pan Klaus ml. mýlí.

Minimálně v tom, že pana Vystrčila nevolí občané.

007cz
Náčelník Boční vítr evidentně podlehl ohnivé vodě.

Kuní Xicht zvolili občané počtem hlasů 8144. Ovšem ne do čela Senátu. Tam se demokraticky nevolí, tam se politikaří.

jardajagr
hodnocení

6x
Proc chcete,aby tento evidentně nemocný a stary člověk, který se momentálně nedokáže postarat ani sám o sebe(a to vlastne dlouhodobe) by měl být hlava státu?

007cz
hodnocení

5x
Vzhledem k věku, diagnóze a modlitbám p.Ovčáčka si myslím že se p.prezident do Lán už nevrátí.

hodnocení

4x
Myslím,že se neuzdraví.

hodnocení

4x

Každé unavené bytosti přeji klidnou a bezbolestnou smrt. Doufám, že i já se jí jednou dočkám...

k2
hodnocení

3x

Proc je pro Vas tak dulezite, aby novou vlasu jmenoval nas pan inteligentni a spolehlivy prezident? Co je na soucasnem politickem poli pro Vas znacne nejiste a chaoticke?

liska5
hodnocení

3x

Jak nefungují játra, tak v krvi zůstávají látky, které měla játra zmetabolizovat /chemicky zpracovat ve složitých reakcích/ nebo vyloučit do žlučníku. Tyto látky jsou pro mozek jedovaté a způsobují mu poruchy, útlum, obluzení. I když pan prezident určitě dostává vysoce nadstandartní léčbu, tak jde jen o podporu, ale játra tím nevyléčí. Ta voda v břiše / ascites/ signalizuje to horší stadium, kdy se krev portálním /jaterním/ oběhem už neprotlačí a filtruje se do dutiny břišní nebo plní cévy v oblasti jícnu /jícnové varixy/, které často praskají a způsobují vnitřní krvácení. Trávicí trakt takovou krev těžko stráví a vedlejšíi produkty z natrávené krve opět otravují mozek.

hodnocení

3x

Neuzdraví se. Rozhodně ne tak, aby z něj byl reprezentativní představitel státu. Přála bych mu, aby se uzdravil natolik, aby v klidu a pohodě ještě prožil nějaký čas se svými nejbližšími. Ale tomu by v lepším případě zřejmě zabránila jeho povaha, v horším případě trvalé zdravotní problémy. Před cca patnácti lety jsem ho osobně viděla pít. A to tak, že už při třetině zkonzumovaného bychom my ostatní spadli od stůl. Pak ještě z doslechu vím o paní, která za svého aktivního života ráda popíjela. Když už to s ní bylo velmi zlé, tak jí rodina záměrně trošku udržovala "hladinku". Prostě v jisté fázi už neexistuje správné řešení a vhodná léčba.. Absťák je zlý, další pití, i omezené, je taky zlé.

tereza*
hodnocení

3x
Myslím si, že zdravotní stav prezidenta České republiky není v pořádku a nyní mi promiňte výraz chodící mrtvola. Zeman možná v ÚVN zemře, vidím to tak, že chce, aby to ještě bylo v jeho funkci kdy by byl vyhlášen třídenní státní smutek a měl by se konat státní pohřeb. V případě, že Zeman nemocnici opustí tak s velkou pravděpodobností funkci prezidenta vykonávat již nebude!

hodnocení

2x

Jestli se uzdraví, to neví nikdo. A podle mého, i kdyby se uzdravil natolik, že by mohl být propuštěn z nemocnice do domácí péče, tak už nebude schopný vykonávat svou práci. Je to jenom člověk, není to "superman". Já mu rozhodně přeji, aby se z nejhoršího dostal a mohl ještě jenom žít. Co se bude dít po politické stránce, se určitě včas dozvíme.

hodnocení

1x

Já jsem přesvědčen, že situace je naprosto jasná, alespoň to ukazovali na čt24 a prima news. Dokonci i nova uvedla přehled, co se může dít a jak se bude postupovat.

Náš pan prezident je těžce nemocný, vývoj onemocnění se na delší dobu nedá očekávat zlepšení.

Samozřejmě mu přeji uzdravení, jako každému člověku.

Někdo ho musí zastoupit, pokud je nemocen a nemůže vykonávat funkci. Stejně tak, když omarodí kolega v práci, musí jeho práci dělat někdo jiný.

tabletka*

Však jeho práci dělali jiní - jím vybraní fámulové Mynář, Nejedlý, Ovčáček a Zemanová.

hodnocení

1x
Myslím, že jeho stav je velmi špatný.. Každý na něj a na doktory tlačí..kdy jako bude schopen toho a toho..To snad nemyslí ti lidé vážně..To nemůžou ti doktoři vědět..nejsou to šamani.. Každý soudný člověk ví a pozná, že s prezidentem to může dopadnout všelijak.Netroufám si říct jak.. Ale každý,kdo má rozum,tak je mu to jasné.. Chápu, že si pan Zeman "nevybral" nejvhodnější čas na "marodění",ale i toto se může stát..Je to život.. Však se taky ukazuje, jaký kdo je.Přijde mi to jako jistý ČSSR film s R.Hrušínským v hlavní roli.."Pozor vizita" myslím

doutnáku, doktoři nejsou šamani, ale jsou velice znalý. Jistě již léčili stovky podobných pacientů a vědí co se obvykle děje. Jelikož je to nejvyšší hlava státu, tak je oprávněné se ptát na momentální stav a na výhled, co se může dít dále. Zrovna tak, jako se ptají příbuzní, na každého pacienta, který je ve vážném stavu.

kare
hodnocení

1x

youtu.be/...
Uzdraví se pan prezident

amfr
hodnocení

1x

Vzhledem k tomu, že to hlavní chorobení snad způsobilo popíjení (dle mínění V. Klause), tak by se prezident uzdravil, kdyby okamžitě přestal. Chce to ale také rozrušit tu hradní skvadru, co jeho nemoci zřejmě zneužívá a do popíjení ho asi trochu dostrkává. Pravomoce asi odeberou, za měsíc z něj abstinent nebude.

doplněno 20.10.21 16:00:

Kamarád také v létě na popíjení skončil, díky játrům. 15 piv najedno posezení... V 67 letech. Ale kdyby měl prezident náležitý dozor...kdo ví. Máprý rád becherovku.

tabletka*

Abstinence nejspíš už nic moc nezachrání, to měl přestat před patnácti lety. Já si pamatuju, jak jsme se smáli ožralému Jelcinovi...holt boží mlejny.

racio

Také jsme měli takového ochlastu souseda (aspoň to byl slušný a oblíbený člověk) - neuzdravil se. Naopak, pokud je takový případ donucen v nemocnici k abstinenci, tak to bývá jeho konec.

dejv111*
hodnocení

0x
Počkejme si do 8.11. :)

ltz
hodnocení

0x
Jak přijde nemoc, už to není ono u nikoho. Tak ať se prezident aspoň trochu vyléčí, na prezidentovani ať se vyprdne. Nová pravicová vláda ho už i tak nebude potrebovat, nehodí se jí.To uvidíme co za superman tam nanovo bude. Třeba nějaký bývalý sportovec.

Každá vláda potřebuje prezidenta.

Ještě nevíte kdo to bude a již ho titulujete...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]