Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledujete letošní StarDance?

Od: donpapa odpovědí: 11 změna:
Nový ročník vypadá hodně dobře. Na to, že včera byl první večer, tak někteří už nyní tancují skvěle. Moc se nám líbili jak Cina, tak Verner, z děvčat pak byla super Hlaváčková, ale i třeba babča Babčáková. Marek Eben a Tereza Kostková jako obvykle bez chyby. Už teď se těšíme na příští sobotní večer - konečně je důvod zapnout televizi. Sledujete StarDance? Co tomu říkáte?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Sleduji od začátku a včera se mi to moc líbilo. Hlavně ti, jak píšete:)

liska5
hodnocení

1x

Šikovní jsou všichni! U mne vede Jan Cina. Malý princ. Ten je úžasnej!

hodnocení

0x

Uvidíme v pondělí statistiku sledovanosti. Zatím vždy rekord ve sledovanosti.

hodnocení

0x

Nesleduji a ani jsem nesledoval

jardajagr
hodnocení

0x
Viděl jsem včera asi minutu. Jeden par uprostřed, zbytek udělal kruh kolem nich a jemně se pohupovali. Připomnělo mi to mateřskou školku.
liska5

To jste neviděl soutěž. Ta byla nádherná. Nýbrž rozloučení s párem, který vypadl. *plac*..

joudic*
hodnocení

0x
ne, jsem heterosexual

pb®
hodnocení

0x
Tak na půl oka, zajímá mě jen tanec, ne kecy okolo ba ani hodnocení porotců. Teď je sranda, Kostková je pozitivní, tak uvidíme, jestli uvrhnou do karantény všechny aktéry, nebo jsou pro nadlidi jiná pravidla.

pro nadlidi jiná pravidla

To je kdo, ten nadlid?

dejv111*

No je tu menší nelogika... Nakažená očkovaná Kostková poslala do karantény NEočkovaných 5 párů... Mazec... Já jen doufám, že tohle odstartuje povinné testování i u očkovaných a budou pro ně platit stejná pravidla jak pro neočko. Každopádně v sobotu se dalšího dílu asi nedočkáme...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]