Ahoj..prohlížím si tu různé eshopy..a narazila jsem na legíny Lelosi..sama je nenosím..ty klasické ale mám stahovací na sport. Asi tady semnou nebude moc lidí souhlasit ale s těch fotek se mě nejvíc líbí ta poslední ta modelka s těmi fialovími leginamy..ty hubený vyzáblí modelky nic moc
Proboha. Ta poslední je úplně normální ženská, ani hubená ani tlustá, prostě úplně normální obyčejná jedna z davu, reálná, nijak nezatažená, nevystrčená... Která si v legínách a v tílku vyrazila někam na výlet. Fakt nechápu, proč by se měla něčím překrývat, zakrývat, aby nepohoršila něčí jemnocit. Fakt by mě zajímalo, jak vypadají postavy těch, kterým tohle přijde moc a jak vhodně je oblékají. Také by mě zajímalo, zda nemají nedokonalosti jiné. Protože ať koukám jak koukám, s dokonalostí se téměř nesetkávám. Takže člověk co má křivé zuby by měl nosit doživotně roušku, abychom se na to nemuseli dívat? Ženská s křivýma nohama zas jen dlouhé sukně a ta co má nedej bože asymetrická prsa by měla nosit mega stan aby to nebylo vidět, protože to může někoho pohoršit? Jako já chápu, a ani mně se nelíbí, když si legíny vezme ženská 130kg, když si taková vezme mini nebo tílečko. Ale jestli někdo hejtí tuhle fotku, tak by se měl podle mě nechat vyšetřit, protože to není normální. Jo, není modelka. No a? Prostě obyčejná ženská...
No, když vy jste zrovna vybrala fotky, které nejdou moc porovnávat. Myslím si, že mám trošku podobné zadní proporce té spodní modelky. Ale když se postavím jako ta vrchní...tak to jsem taky "hubený vyzáblí". M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.