Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Legíny na postavě - názor

Od: jula* odpovědí: 10 změna:
Ahoj..prohlížím si tu různé eshopy..a narazila jsem na legíny Lelosi..sama je nenosím..ty klasické ale mám stahovací na sport.
Asi tady semnou nebude moc lidí souhlasit ale s těch fotek se mě nejvíc líbí ta poslední ta modelka s těmi fialovími leginamy..ty hubený vyzáblí modelky nic moc :)

Legíny na postavě - názor
Legíny na postavě - názor #2
Legíny na postavě - názor #3

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lee*
hodnocení

7x
Proboha. Ta poslední je úplně normální ženská, ani hubená ani tlustá, prostě úplně normální obyčejná jedna z davu, reálná, nijak nezatažená, nevystrčená... Která si v legínách a v tílku vyrazila někam na výlet. Fakt nechápu, proč by se měla něčím překrývat, zakrývat, aby nepohoršila něčí jemnocit. Fakt by mě zajímalo, jak vypadají postavy těch, kterým tohle přijde moc a jak vhodně je oblékají. Také by mě zajímalo, zda nemají nedokonalosti jiné. Protože ať koukám jak koukám, s dokonalostí se téměř nesetkávám. Takže člověk co má křivé zuby by měl nosit doživotně roušku, abychom se na to nemuseli dívat? Ženská s křivýma nohama zas jen dlouhé sukně a ta co má nedej bože asymetrická prsa by měla nosit mega stan aby to nebylo vidět, protože to může někoho pohoršit? Jako já chápu, a ani mně se nelíbí, když si legíny vezme ženská 130kg, když si taková vezme mini nebo tílečko. Ale jestli někdo hejtí tuhle fotku, tak by se měl podle mě nechat vyšetřit, protože to není normální. Jo, není modelka. No a? Prostě obyčejná ženská...

lee, svatá pravda:)

hodnocení

3x

Poslední foto at slouží jako výstraha, že takové pozadí v leginách je potřeba překrýt dlouhým trikem, dlouhým svetrem, nebo natáhnout minišaty.

id
hodnocení

2x

Ta poslední modelka nemůže mít triko do pasu, zadek nemá na výstavu.

hodnocení

2x

A už je to tu zase. Sukně, kalhoty, bundičky, módní stylistka tentokrát nebude?*smich*

kami123
hodnocení

1x

Já bych bral dvojku i bez legín.

hodnocení

0x

Ano, sluší jí. Jaká je otázka? Máte podobnou postavu?

72mona
hodnocení

0x
No, když vy jste zrovna vybrala fotky, které nejdou moc porovnávat. Myslím si, že mám trošku podobné zadní proporce té spodní modelky. Ale když se postavím jako ta vrchní...tak to jsem taky "hubený vyzáblí".:-D M.

hodnocení

0x
Modelky se mi líbí všechny, nelíbí se mi váš pravopis.

liska5
hodnocení

0x

Brala bych ty první s modrým zajímavým lampasem. Ten bude postavu zeštíhlovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]