Od narození jsem se občas potkával s jedním klukem, který bydlí ve stejné vesničce, jako já. Je o 7 let starší. (Mně je 21, jemu 29.) On nějak, prý podle mého chování (ačkoliv jsme se s ním nikdy nebavil), poznal, že jsem gay, což je pravda. Asi před měsícem mi přes Messenger poslal smajlíka s pusinkou (srdíčkem) a já jsem mu jen ze srandy také na to zareagoval stejným smajlíkem. A pro něho to byl podnět k tomu, že mi pak neustále ten měsíc psal, jestli bychom nešli na procházku. Hned, když jsme si psali poprvé, mi napsal, že se mu líbím, a že na procházce si nemusíme jenom povídat, ale že mě naučí líbat...atd. On pracuje v Praze a já v Praze studuji, tak jsem mu napsal, že se můžeme potkat a popovídat v autobuse, hned se se mnou domluvil v kolik a odkud pojedu a potom v busu si sedl ke mně. Chvíli jsme si povídali a asi po hodině jízdy mě začal šimrat prsty na stehno. Seděli jsme úplně vzadu, takže nás nikdo neviděl. Potom mi dal celou ruku na stehno a začal mi stehno jakoby pevně stiskávat. Bylo mi strašně trapně, ale po chvíli jsem mu to taky oplatil, simrali jsme se na rukách a nohách a hladili se. V Praze se se mnou hned domluvil na vecer, já jsem mu to neodmítl a večer jsme se šli projít. Pak jsme si sedli na lavičku a po chvíli opět jako v busu - ruku mi dal na stehno a po chvíli jsme se začali líbat. Dlouhé líbání, líbání na krku, na uších, zuby mi uši jakoby skousával...atd. A asi dvě hodiny jsme se takhle mazlili. Nemohu říci, že nic nebylo příjemné, ale na mě to bylo strašné všechno rychlý a už bych se s ním nechtěl setkat. Je mi sice sympatický, je hezký, ale já necítím žádnou lásku k němu a nechápu, jak může být tak rychlý - poprvé v životě se spolu bavíme. Chtěl bych to ukončit, nepsat si s ním, mít od něj klid, od jeho řečí, jak jsem hezký, jak mám sexy nohy, zadeček atd. Nechci ho ale zranit, protože je dle mého názoru hodně citlivý. Jak bych se měl zachovat? Nechci na něho hrát to divadlo a nevím, proč jsem si s tím začal. Ale zase si uvědomuji, že čím déle, tím to bude horší. A myslíte si, že se nechovám fér, že jsem ubohý? Děkuji.
Tak mu řekni, že to tak nějak cítíš,že potřebuješ být zatim jestě sám, na vztah se zatím necítis. Nebuď z toho špatný. Dle toho co jsi popsal, tak jemu jde nejspíš o flirt a z toho co mu řekneš, moc špatný nebude. A když tak, musí se s tím vyrovnat.
U jednoho muže, kterému se mužské tělo a muži líbili, jsem měla pocit, že se ale na takový sex necítí. Myslím, že to zná každý gay u mužů ve svém okolí. Že někdy jde jen o platonickou lásku, a dál to nejde posunout. V tom není ubohost. Mám názor jako Liška 5. Snažila bych se říct něco z Vámi popsaných pocitů na rovinu. Nějaké pocity uvidí i ve tváři. Bohužel aby člověk pochopil, že mu něco nesedí, musí to občas nejdříve vyzkoušet. Dříve to neumí zjistit. To se týká více věcí v životě, i práce například.
Děláte to dobře.. "Kamarád"je ještě dost slušný a asi to myslí upřímně a vážně..Jinak by přešel rovnou "na věc"..A to bys..byste byl tuplem rozčarovaný Ne.. vážně..To co píšete tady, řekněte nebo napište jemu a je to.. Není potřeba se bát..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.