Nejste přihlášen/a.
No pozor, oDpŮrCe cČkOvÁnÍ Dabel dostal černý puntík, a ma tak snizene sociální skore...kde ja to jen už videl?
Tak se zítra taky objednám. Já měla za posledních 15 let tři chřipky, že jsem myslela, že to nepřežiju. Mám je po pěti létech vždy, zajímavý.
Boba za posledních 59,5 roku jsem měl asi 5x chřipku,VŽDY po naočkování proti chřipce-naposledy pak velmi těžkou se skrou 40°horečkou přes týden! Další následky mám dodnes!
A když Váš šéf bude chtít, abyste skočila z okna, že mu tím uděláte radost, uděláte to? Bože lidi, kam jste rozum dali! Očko ani jedno ani druhé, a ani třetí a žádné další. Nikdo Vás k tomu nemá právo nutit.
asi jste špatně přečetl dotaz, páč nikdo o skákání z okna, ani nucení na vakcínu nenutí.
Ale od Vás to nepřekvapí.
Tak dejv, nikdo skákat z okna nebude a jinak s tímto vaším názorem aspoň nebudete otravovat lékaře, kdyby něco.. Pro vás je to přece banalita a to očkování také - jasně, ať se nechají očkovat ti druzí, možná tak ochrání i mě.
Tak zaprvé mě svým očkování NECHRÁNÍTE, ale naopak ohrožujete, protože jste uměle privilegovaná skupina, která i když jste naočkovaní, tak covid přenáší a může běžně i, představte si, onemocnět a z nepochopitelných důvodů se nemusíte testovat! Zajímavé je, že když se už jde plně očkovaný otestovat, protože toho covida prostě chytil, tak je pozitivní! To je ale překvápko! Zaočkovanci si div nemysleli, že jsou nesmrtelní a pak BUM, jsou pozitivní! Byli jste podvedeni, to je jediné, co vám k tomu ještě povím... Žádná TEČKA to pro vás nikdy nebude!
A mimochodem... Proč vás asi ženou na třetí dávku? Ha?! Zapíná vám to? No protože ty dvě první už nefungují! A budou vás hnát na čtvrtou, pátou, až z vás budou, já nevím...zombíci...
Ještě jsem nebyl ani na první, takže mi třetí nechybí. Vydírat bych se nenechal, to raději změním zaměstnání.
Vážně? Já myslím, že jsem ho měla v květnu i přes očkování, bylo mi týden dost zle a nemám od té doby čich. A začala mi ta bolest ve stehnech.
Napíšu si Ježíškovi o parfém
No, nevím. Čich mám, ale od pátku hlava, klouby a trávicí potíže. Už je to dobrý, jen únava zůstává. 4 dni před tím jsem byla v Polsku. Tam roušky bojkotujou a v našem buse ji měl každý pátý a ještě blbě nasazenou...
Moc se mi do toho nechce, ale protože jsem dvě dávky očkování přežila bez úhony a jsem pořád bez covidu, tak nakonec asi půjdu. Určitý pocit klidu to dodává. Rozhodně ale nepůjdu na očkování proti chřipce, ta kombinace už mi připadá nepříliš bezpečná, ač lékaři uklidňují, že je to v pohodě. Kolegové se nechali očkovat jako každý rok proti chřipce a tentokrát měli dost potíží (teploty, slabost atd.). Ale nakonec se musíme rozhodnout každý za sebe.
pro maverick
A jak Vy zase můžete vědět, že ti lidé ty problémy nemají po tom očkování.
Ano, tu chřipku co mají, by třeba dostali tak jako tak, ale TŘEBA kvůli očkování má u nich chřipka těžší průběh, než by měla, kdyby se očkovat nenechali. Záměrně jsem použil ta velká písmena, protože tyto skutečnosti nemůže nikdo potvrdit, ani vyvrátit, neboť účinky (a popř. následky) vakcinace nemohly být ještě dlouhodobě zkoumány.
Ale vy nemůžete na třetí dávku, jak se ptal Erik, páč jste nebyl ani na té první. Protože máte jiný názor na vakcínu.
Správně!
Není to očkování, a nepůjdu na žádné postupné, kdoví kolikáté .
A za další, nemoc by se měla léčit. Je nejen ivermektin, ale i regeneron.
Možná jste nezaznamenal, ale fn motol má na skladě 6000 ks léků na covid, i po celé republice je distribuován, ale zde článek, ať to neopisuji.
https://www. Parlamentnilisty. Cz/arena/monitor/tajene-reseni-covidu-plne-sklady-leku-sef-motola-vyzradil-680248
Neměli by lidé umírat v desítkách tisíc jako vloni.
jsou i jiné zdroje informací, dokonce jsem četl eleborát o Ivermektin, jak "nefunguje"
ale pokud to píšou parlamentí listy, tak to bude asi pravda.
Škoda, že svět nemá takové informace, jako Vy.
To není můj výmysl nebo PL, ale přišlo na to plno lékařů a předních odborníků.
Lidé by měli zvyšovat svoji imunitu, otužovat se, zdravě jíst, sportovat, nevyhledávat velká shromáždění lidí, pěstovat zdravé vztahy s rodinou a přáteli, prostě být spokojení a nestresovat se.
Neletět hned lehat do nemocnice při pozitivě, ale zaléčit se doma.
Zatím zaznamenávám jenom strašení, terorizování a neléčení. Dnes dopoledne vymývání mozků covidem několik hodin z 3. dávky Babiše z Vojenské nemocnice.
Raději Ivermektin, než pod masku s kyslíkem, kde je úmrtí pacientů skoro ke 100 %.
Správně. A kdyby náhodou jste to chytl a nemohl dejchat, nechoďte ani do špitálu. Zdravou stravou a procházkami to rozchodíte jedna dvě.
Člověk je součástí přírody, vesmíru. Proč dávat do sebe jedovaté látky?
Vy spíše strašíte, já spíše zlehčuji.
Tady je na to zase jiný názor, který se přiklání k tomu mému.
Stačí tabletko Ivermectin, ten funguje perfektně a dokázalo to už dost nemocnic a výzkumů... Krom tuzemské nemocnice U sv. Anny, je úspěšnou léčbou Ivermectinem proslulá obzvláště Indie.
Definujte celý svět Milane. Tvrdí to media, která sledujete a zaprodané vlády, ne celý svět! Žijete v informační bublině a potom to tak dopadá...
A Vy jste v jiné bublině? Itálie je ve které bublině? Celý svět myslím kulturní národy. Určitě ne, nějaká divočina, kde ještě nebylo objeveno původní obyvatelstvo. Zkrátka ty státy, které běžně komunikují.
Zdravím. Ani na 1. ani na 2. ani na 3. a ani na žádnou další (které s největší pravděpodobností a pravidelností budou přicházet tak dlouho, dokud lidi budou zblblí a bez ochoty přemýšlet, a nechají do sebe píchat i dnes "to něco", před 2 lety vyrobeného). Covid jsme doma všichni prodělali ještě dřív, než se začalo očkovat a všichni (od seniorů až po ty nejmladší) jsme to přežili. Tedy už to přežijeme vždycky. Zatím mi nikdo nedokázal vysvětlit, co dobrého a mému zdraví prospěšného mi to může přinést. To, že to tolik lidí ve světě říká, pro mě není důvod. Jakou paseku to dokáže očkovaným lidem přinést, to ve svém blízkém okolí vidím. Nic pozitivního jsem zatím nezaznamenala. Chovám se zodpovědně a ohleduplně, chodím na testy, 2 roky jsem zdravá a nikoho jsem nenakazila. Ida
Zdravím. Milane, z čeho soudíte, že dotaz nebyl určen všem? Nechcete tu snad dělit lidi na očkované a neočkované, a očkovaným dávat právo odpovídat a neočkovaným ho upírat? Že ne? Jste rozumný člověk, a i přes váš názor na očkování si vás vážím. Ale, ruku na srdce, myslíte, že tazatel tímto: ...Jsem středního věku a nechci v práci v budoucnu už řešit nějaké testy ani mít obavy z brzkého ukončení platnosti certifikátu po 2 dávce očkování-opět červená tečka v aplikaci, ale mít od nich klid a raději udělat co po mne firma bude chtít a ta 3 dávka už by mohla být snad poslední.Jak to vidíte z Vašeho pohledu Vy udělat si tím u šéfa očko a nechat se ještě dříve posilující vakcínou naočkovat, než to firma za nějaký čas nařídí všem povinně, jako to už je v některých zemích.Dokázat jim, že jsem ještě více bezinfekční a v kolektivu mých spolupracovníků úplně bez obav jako před pandemií a při náhodném zakašlání by na mne nekoukali podezíravě?... vyjadřuje nadšení, že byl 2x očkován a bude potřetí, nebo že sám sebe přesvědčuje, že by to podstoupit měl. A vůbec ne kvůli svému zdraví, ale že (stejně, jako dnes již prakticky polovina obyvatel ostatního očkovaného světa) chce ...mít od nich klid a raději to udělat... a ta 3 dávka už by mohla být snad poslední.Jak to vidíte z Vašeho pohledu Vy... Ať se vám to, Milane, líbí nebo ne, těch lidí v civilizovaném světě, které nepřesvědčily ani mezi očkovanými nové a nové vlny nákaz, ani tomboly, ani za naočkování zdarma obdržené mobily, je den ze dne víc a víc. Klube se z toho výnosný "kšeft" založený na strachu o svůj život. Je to celé velmi, velmi smutné... Ida
Dotaz se týká těch, co byli nas prvním a druhém očkování.
Všichni odpůrci nepůjdou na očkování, alespoň si můžete zanadávat a dávat si body navzájem za dobrou radu, ale mimo mísu.
Ido,
Jasně, že dotaz nebyl pro všechny, jen pro ty, co byli očkovaní první a druhou dávkou. Vy si přeci ani nemůžete dát třetí dávku, když nemáte ani jednu. V tom je ten rozdíl, mezi očkovaným a neočkovaným.
Já respektuji názor, neočkovat se. a nikdy na neočkované neutočím, nenadávám jim, že jsou...Jen jim přeji, aby byli zdravý.
Nejsem zastáncem současného očkování proti Covidu momentálně dostupnými vakcínami (neplést si s tím, že bych byl proti jakémukoli očkování), ale musím se zastat "milanacukrare".
Otázka zněla, zda lidé půjdou na 3 očkování. Tudíž, logicky tazatel čeká na odpovědi lidí, kteří už na očkování byli. Ti, co se očkovat nebyli, logicky nemohou na 3 dávku jít. .
Každý má sice právo se vyjádřit, ale takto se s otázky stane nepřehledná diskuze očkovaných vs. neočkovaných a tazateli to moc nepomůže.
Jestli jsi bezinfekční se dá zjistit jedině provedením testu.
Očkování je výhoda především pro tebe, protože při tvém nakažení bude reakce imunitního systému bude přiměřená a průběh nemoci bude pouze mírný.
A protože teď uplynula doba osmi měsíců, co se očkovali nemocní a starší lidé, tak jim přicházejí SMS zprávy s informací, že se mohou zaregistrovat na posilující dávku.
Takže bez SMS se do systému nezaregiustruješ, protože tobě zatím ještě doba po aplikaci druhé dávky. Teď jsou na řadě lidé, kteří to potřebují více, než ty (který si chceš udělat plusový bod u šéfa).
colombo - Já bych s tím testováním byla opatrná.
Testy podle tohoto názoru = videa nejsou vůbec relevantní. Nehodí se na detekování z nosohltanu, leda tak z krku. Chtějte český výrobek, který splňuje všechna potřebné povolení, které asijské vůbec nesplňují a mají výjimečné povolení .
milancukrar - 18.35 - dotaz je vložen do volné diskuze a měl byste vy nejlépe vědět, že se mohou vkládat i jiné rozšiřující informace i mimo položenou otázku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.