Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co jsem zjistil až po volbách

Od: pansvacinka® odpovědí: 8 změna:

Druhý den po volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky 2021, jsem si sebou na sobotní ranní směnu vzal domácí buchty a krásně voňavý buřt z místního řeznictví.

Protože jsem měl po ránu málo času, dal jsem buchty i buřt spolu do jednoho pytlíku a v práci ty buchty snědl ke kafi.

Ale mé obavy, že buchta nebude dobrá se nejenže nepotvrdili, ale těm buchtám přítomnost aromatického špekáčku prospěla! Voni byli takové úplně super voňavé.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

4x

Zdravím. To je stará známá věc. Chlapi snědí všechno, jen z toho musí být cítit maso, nebo aspoň uzenina. *smich* Ida

hodnocení

Fakt to bylo dobrý. Buchty jsem pek sám .. *srdce*

liska5
10.10.21 12:23

*mnam**smich*

taky
hodnocení

0x

Ale už nepíšete co ten špekáček. Ten byl zase cítit od buchet? Byl také voňavý? :-D

hodnocení

taky: mě to bylo takové trapné přiznat, ale já ho sežr .. *ticho* (pardon) zbaštil hned po buchtě. Naprosto skvělý kulinářský zážitek :-D

007cz
hodnocení

0x
Jen to nezkoušejte s koblihou, marmeláda vám všechno pomatlá, nebude to k jídlu.

id
hodnocení

0x

Můj tchán miloval tlačenku a přikusoval makové buchty. Já neneašla odvahu tuto kombinaci ochutnat.

sametka
hodnocení

0x

Na jednom zájezdu rodinka pojídala v autobusu třenou bábovku a přikusovala uzené maso. Každý má nějaké chutě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]