Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová grafická karta - sekání Windows

Od: polis* odpovědí: 2 změna:
KOUPIL JSEM SI NOVOU GRAFICKOU KARTU(GE FORCE 7600 GS)A DDR 1G.BOHUŽEL JE NĚKDE ASI CHYBA PROTOŽE VĚTŠINOU PŘI ZAPNUTÍ POČÍTAČE MI NAJEDE DO WINDOWSU A CHVÍLI POTÉ MÁM PŘES MONITOR JEN ČÁRY A NEJDE NIC JINÉHO UDĚLAT NEŽ RESETOVAT PC KTERÉMU PO RESETOVÁNÍ NENABÍHÁ MONITOR.DÍKY ZA ODPOVĚĎ ČÍM BY TO MOHLO BÝT.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No pak bude asi závada v té grafice. Se starou grafikou je vše OK? Pokud to jde, zkus ji v jiném PC. Jinak ji budeš muset patrně reklamovat.
pokud na jinem PC pojede v pohode, tak to bude chtit instalovat nove windows, zrejme se tam perou nejake ovladace (pokud se ujistite, ze graficka karta je OK)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]