Nejste přihlášen/a.
Ahoj, neptám se koho budete volit a ani mě to nezajímá, jen chci vědět, jestli chodíte a půjdete k volbám, a případně i proč ano nebo ne.
Abych začal - já byl vždy a opět půjdu, protože chci změnu.
...přidával jsem anketu, ale není tu...
Samozřejmě že půjdu, poprvé bez manžela... Můj favorit už čeká v modré obálce, ostatní už skončili v kontejneru
Volit půjdu ale nezmění se vůbec nic. Půjde to dál v zaběhnutých kolejích s dohadováním a kupčením něco za něco jen aby se všichni zvolení udrželi v parlamentu. Změnu nečekejte. To se tady za poslední desetiletí nestalo a ani nestane. Na to nebude žádné hnutí či strana natolik silná, aby svoje radikalní nápady bezproblémově prosadila. Na drobných jednotlivostech se samozřejmě vždy nějak dohodnou. Takže vzhůru k volbám 2021 a jedeme dál jako obvykle.
Ahoj. Nikoliv. Stát je řízen jinými mechanizmy než jsou volby (samozřejmě kromě viditelných maličkostí které nejsou vůbec důležité). Tím nezpochybňuji nadšení a víru ostatních že k něčemu volby jsou. Nicméně v zásadních věcech se změny dějí a to zcela nezávisle a nezmění to ani hlas jednoho, ani deseti milionů lidí u nás. Aktuálně jsou změny naplánovány na levou stranu - dříve byl občan pod dohledem když byl v práci, nyní je cílem dohled nad občanem i ve volném čase a prosazování různých mantinelů v tom co může a co ne. Prakticky má být občan v budoucnu "zaměstnanec" státu (kterým bude tzv. "ČR s.r.o.") a to 24h denně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.