Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tikající budík,kde sehnat

Od: pepino456 odpovědí: 9 změna:

Ahoj,potřebuju poradit,kde sehnat budík,který hodně silně tiká,děkuji za radu..

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

holubicka
hodnocení

0x

Zajděte do nějakého bazaru ,nebo starožitností. Nedávno jsem takový vyhazovala.Bylo to za trest mít ho doma, nedalo se to poslouchat, natož u něj usnout.V hodinářství možná nepochodíte tam je dnes vše na baterie, tyto budíky nejsou tak hlučné-tikající.

raadek*
Dneska jsem byl na burze a meli tam spoustu krasnych budiku. Urcite by jste si vybral. R.

pu®
hodnocení

0x

Mám budík hodně podobný tomuto: vlahova.cz/... , jen ty zvonečky vypadají jinak, a tiká docela vydatně. Dřív, když jezdíval bratr domů z vysoké a já ještě bydlela u rodičů, jsem budík musela vykazovat do špajzu, protože ho bratr slyšel i o dvě místnosti dál.. :D kupodivu mi při spaní nevadil..

hodnocení

0x

Starožitnosti, ptát se dědících přátel...

Já jsem zdědil kouska, který nenechá nikoho usnout. Pokud někdo přece usne, vzbudí ho naprosto necitlivě neuvěřitelně hlučným zvoněním...

Tikající budík,kde sehnat
mil®

Neuvěřitelný. *hej* Přesně tenhle mám právě před sebou na stole. Krása.

hanher*

Neuvěřitelný je spíše to, že jsem stejný, ale v červeném provedení včera vyhodil...

doplněno 09.05.10 21:05:

Jinak zkuste kouknout na Aukro, nedávno jsem tam jeden starý budík jako dárek kupoval.

Jestliže nejste ještě registrovaný (je to zdarma), můžete tak učinit ZDE

papene*

A co zkusit Aukro?Nám budík hlídá WC.*smich*

Tikající budík,kde sehnat #2

cyril*
hodnocení

0x

Pokud Vám jde pouze o zvukový a ne časový vjem, tak bych místo budíku doporučil metronom.

lidus*
hodnocení

0x

Mám krásné budíky a dvoje hodiny co tikají a proto jsou zavřené v krabici na chalupě. Obejděte hodinářsví tikající budíky jsou stále v prodeji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]