Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volebni stanky

Od: maylin* odpovědí: 11 změna:
Na co ve vasem meste lakali volebni stanky volice? U nas to v minulych letech byly tuzky, trhacky, odznacky jednou i parky v rohliku, ale tento rok se mi zda, ze se strany predhaneji, kdo da vic. Tentokrat uz nabizeli krome klasickych veci i rousky, hrejive masti, balzamy na rty, caj/kavu/kolace/koblihy...dokonce i knizku o Babisovi... Tak se ze zvedavosti ptam, jak to bylo u vas?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

V naši blízkosti akorát prokremelské filcky z SPD nabízely levné potraviny původem od předních českých agrobaronů, vydávali je za potraviny českých sedláků, kteří jsou paradoxně těmito agrobarony a kartelovými cenámi likvidováni.

spdvseu

Které body v programu SPD jsou prokremelské?

Proč je lepší dávat dotace zahraničním agrobaronům než českým?

Čí kartelové ceny likvidují české sedláky? Že by zahraničních řetězců?

spdvseu

Měl byste si rozšířit obzory na víc než jen líbivá slovíčka ve volebním programu a kouknout se na vyjadřování jednotlivých členů spd na sociálních sítích, které považuji za oficiální stranická stanoviska. Mimojiné stačí se i chvilku pátrat po sponzorech anebo dohledat si stanovisko k dostavbě jaderného bloku.

Nevím, kde jste přišel na to, že jsem téma o dotacích pro agrobarony nakousl kvůli tomu, abych porovnával dotace pro české a zahraniční velkovýrobce. Můžete si to přečíst ještě jednou, šlo mi o ty sprosté a snadno ověřitelné lži, že SPD na svém jarmarku prodává zboží českých sedláků. A jen ekonomický a finanční negramot (tedy cílovka SPD) se může domnívat, že drobný zemědělec by mohl výrobky prodávat za tyhle ceny. Vám snad příjde, že zboží drobných českých zemědělců je na našem trhu nedostupné? O tom, zda si zákazník zajde raději nakoupit shnilou ale levnější zeleninu do řetězce nebo k drobnému zemědělci, si rozhoduje každý sám. Dokonce k tomu nepotřebujeme ani zákon o povinných potravinových kvótách z dílny SPD (zřejmě se ty sr*ačky od Tomiových kámošů prodávaly málo, proto přišel s tím, že je bude prodávat nařízením vlády)

spdvseu

Jestli považujete vyjadřování jednotlivých členů strany za oficiální stranická stanoviska, tak jste zaspal asi 4O let. I v KSČ se ale později objevovaly různé názorové proudy (pro- a anti-perestrojka).

Z toho, co jste napsal o dotacích pro agrobarony, logicky vyplývá, že nemáte rád
ty české, tedy preferujete zahraniční. Je to příliš vysoká logika? Čím jsou nejen vám milejší? Např. "Svaz obchodu a cestovního ruchu (SOCR ČR) opakovaně prohlásil, že po zavedení kvót by velcí agrobaroni ovládli většinu tuzemského trhu." Za které agrobarony kope SOCR "ČR" je jasné.

"ty sprosté a snadno ověřitelné lži, že SPD na svém jarmarku prodává zboží českých sedláků": K tomu jsem našel x-krát kopírované dva články. Velkovýrobce už není sedlák. Kde je ta hranice, kdy jím přestává být? Tady ale nejspíš vadí, že je český.

O problémech drobných českých zemědělců dostat se do řetězců a udržet se tam se mluví už dávno. "Zajít si drobnému zemědělci" znamená pro obyvatele města jít na farmářský trh (kde navíc zaplatí náklady za dopravu, nájem aj.) nebo se vydat na venkov. A ani na venkově nepěstují v blízkém okolí všichni farmáři vše, co potřebujete, takže tím strávíte dost času. Částečnou cestou z tohoto problému jsou společné prodejny typu Agrorynek, proti řetězcům ovšem jen pouhý David proti zahraničním Goliášům. Tak daleko jsme to v kolonii zvané ČR dopracovali

Zmizíče - kremelské filcky sedí v EU - cíleně zničí Evropu a předají Rusku a Číně ..

markusak
hodnocení

1x

Ano, stánky se stále vyvíjejí a s nimi také nabízený sortiment. V příštích volbách bude ODS nabízet nové auto s plnou nádrží, Piráti elektromobil s plnou baterií, Starostové roční poukázku na rychlovak, KSČM traktor, ČSSD roční kupón na autobusovou dopravu nejlépe značky ZEMÁK nebo luxusní večeři s Janou Maláčovou (na peníze nehledě), Zelení elektrokolo nejlépe s genderově vyváženým názvem, ANO pobyt na francouzské riviéře včetně all inclusive, SPD poukázky "all you can eat" do všech českých restaurací. Letos to bylo dosti skromné - propiska a sáček čaje, který vypadal na první pohled jako kondom.

vilik*
Nevím proč, ale mně z toho nejlépe pořád vychází to první.
A na auto se moc těším.
markusak

Ale mají co dohánět, letos se k tomuto sortimentu ani nepříbližili. ;)

hodnocení

0x

U nás široko daleko nebylo nic. Jen v poštovní schránce letáky pana Okamury, Hamáčka, Fialy a dalších. Včera přišel poštou dopis, adresovaný OSOBNĚ NA NAŠI ADRESU /která chyběla!/ Od našeho milého pana Babiše. Konečně si vzpomněl. Dopis byl dojemný. Jak moc mu leží naše blaho na srdci, jak se o nás bude rvát až do roztrhání těla. Kdyby tam na té fotce nevalil oči, jako když orangutan koná velkou potřebu, snad by mu i mnozí i uvěřili. Pozvánka na dovolenou na zámku ve Francii chyběla. A já se těšila...

Je to morbidní, ale já bych to jeho roztrhané tělo chtěla vidět. Když to slibuje. Možná se mi udělá nevolno, ale za to to stojí, ne? Roztrhaný Babiš už bude neškodný, určitě lepší, než ten neroztrhaný. Tak se těším, až se roztrhá.

Jinak nikde nic, čím by si nás chtěli koupit. Buď jim docházejí peníze, nebo si náhončí vybírají lukrativnější místa. Žádné párky v rohlíku, žádné koblihy, žádná piva a jiné odpustky. Tak nám letos opravdu nezbývá, než volit z přesvědčení. Žádné hmotné dary v tom nehrají roli, prostě nejsou. To si asi už rozebrali ti nahoře. *smich* Jaga.

Pirátské hnízdo leží pouhý 1 km od nás, ani tam se nic nedělo. A já se tolik těšila na soudky karibského rumu. Ten asi vypili sami.

hodnocení

0x

Na dědině naštěstí nic :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]