Ale to víme. Jenomže tady je vedena otázka účelově, aby se vyhnula pozitivnímu výsledku. Může si proplachovat desetkrát denně, ale když jde na PCR testy, měla by to vynechat.
Neznám nikoho, kdo by si vyplachoval nos mořskou vodou, poku nemá rýmu a nebo ucpané dutiny.
kami123
Jsou lidi, co si proplachují nos močí.
Já klidně věřím, že tazatelka má obavy, že po proplachu by mohla být pozitivní.
Kde je pravda se stejně nedovíme.
zzzz
Děkuji za odpovědi. Za 1.jedná se o antigen, ne o PCR a za 2. ano, dutiny nosní si proplachuji z důvodu prevence před respiračním onemocněním několikrát denně. Jen mě nenapadlo, že bych tímto svým jednáním mohla zkreslovat výsledky. V otázce jsem se špatně vyjádřila.
Potvrzuji. Výplach může zkreslit výsledek testu. Vím o jedné, co chtěla jet za hranice za sestrou a takto podváděla. Věděla, že je pozitivní. Charakter se nezapře. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.