Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte někdo tento e-shop? Shoptik.cz

Od: jozefs11® odpovědí: 8 změna:

Zdravím, chtěl bych si něco koupit na tomto e-shopu, a nejsem si jistý, jestli je tento obchod dobrý. Zda je ověřený. Na heurece ho nemůžu najít. Nakupoval jste v Shoptiku někdo? Požadují placení pouze bankovním převodem. Ani nejde platit kartou. A nemají tel. číslo. Není to podezřelé? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nothi
hodnocení

2x

Zdravím, je to podezřelé a při zagooglení "Shoptik.cz zkušenosti" zjistíte, že zkušenosti lidí s tímhle e-shopem jsou nemilé. Omrkněte jiné e-shopy.

06.10.21 11:40
hodnocení

Díky

evahalbychova
hodnocení

0x
Zlodějina
objednávala jsem na halloween, už někdy v polovině září! Zásilka dosud nedorazila.
Psala jsem nespočet mejlů…stále jen chodí odpovědi typu vydržte zásilka se zpozdila, zboží je na cestě, nebo teď naposledy dokonce že ho už budou balit a posílat.
Telefon nefunguje.
Akorát že mě dělají blbce.
Asi budu hlásit na ČOI, jsem v tom za litr tak se mi nechce to nechat jen tak.
darina

Prosím Vás, nikdo si na tomto e-shopu nic nekupujte, mám přesně stejnou zkušenost - na zboží čekám už skoro dva měsíce, pořád jen e-maily, ať vydržím. Taky skoro az litr. Podnět na ČOI odeslán. Prosím, udělejte to tak všichni, kdo na zboží čekáte a nedočkáváte se žádného řešení. Nechápu, jak ten e-shop může ještě fungovat!

zan
hodnocení

0x
Mám stejnou zkušenost, čekání přes 100 dní, urgence, ale jako když hází hrách na stěnu. Pak když jsem stále opakovala, že chci zpět peníze (skoro 5 tisíc), najednou poslali (nekompletní!) objednávku. Na další kus budu čekat asi rok? Viděla jsem celkem dost příspěvků o Shoptiku a mnohokrát lidi psali, že dají podnět k ČOI. Tak nevím, asi to moc nefunguje... Výsměch a podvod. Nebrat.
jiri*
Nikdy více, nikdy si tady nic nekupujte. Zboží nedorazilo, peníze už neuvidím. Jen výmluvy, už to jsou 4 měsíce a nemám nic.
Takže si nejprve čtěte recenze.
kudlackovamilu
Nikdy více,nic si neobjednávejte,mám stejné zkušenostizboží zaplatíte a ono nikde,po urgenci to trvá půl roku a ješté Vám pošlou něco jiného.Jsou nespolehlivé,vyberte si jiný shop.

hardisk35
hodnocení

0x

- zlodeji

- píšu, že tovar je skladom ale pritom čakám na neho vyše 40 dní a aj tak neprišiel

- po vyhrážaní, že ich nahlásim na políciu mi vrátili peniaze

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]