Nejste přihlášen/a.
Nevratně a tragicky ovlivníš životy všem svým blízkým.
Rodičům, sourozencům, prarodičům, bratrancům a sestřenicím.
Nevím, koho máš ráda, vždycky se v rodině najde někdo, ke komu máš blízko a nemusí to být otec, či matka.
Cizíl lidem neublížíš, ale svým nejbližším neskutečně.
Není nic horšího, než přežít své dítě. Ztratit naději. Ty jsi ta naděje, Ty jsi budoucnost.
Tak se nezaobírej takovýma myšlenkama. Umyj okna, udělej rodičům večeři, uvidíš že bude lépe. A omez sezení u počítače.
Přišli jsme na svět a nikdo nevíme proč, jaký má náš život smysl. Ale každý se s tím nějak popereme.
Prožij si svůj život naplno, nevíš, koho ještě v životě potkáš, co v Tobě dříme za schopnosti, jsi tady, abys někomu třeba pomohla, aby se Ti narodilo geniální dítě, nevíme, nikdo nevíme proč.
Není nic horšího, než zpackaná sebevražda.
Zda se, ze volas o pomoc. Zavolej tedy na 116111. Kdykoliv. Je to linka krizove pomoci pro deti a mladistve. Vyslechnou si Te a kdo vi, treba Te s tvym trapenim pomuzou nebo poradi, nebo pomuze samotne vypovidani se.
Dalo by se to ještě říci tak, že přijmeme své problémy a smíříme se s nimi, přestaneme proti tomu bojovat. Když to dokážete, pak se kolikrát stane zázrak a vše se samo vyřeší.
Hezky napsané..a chce to prostě i tu změnu..zkusit změnit přátele, okolí, zájmy..ve starším věku třeba práci apod, kde se člověk necítí dobře..třeba i odškrtnout své blízké-sourozence, rodiče, pokud se s nima necítíš dobře. Prostě se s okolím nemazlit..je to TVŮJ život a nikdo ti nestojí za to, aby ses kvůli někomu nečemu trápila.
Tak to je mi Tě líto, že nevidíš, proč bys měla na tom světě být. Já jsem pětkrát tak starší a mám naopak strach, že plno věcí už nestihnu spatřit nebo prožít.
Nenapadlo Tě, že to není normální a že to musíš řešit s odborníkem?
A vědí to rodiče, že už to chceš zbaběle zabalit? Přece musí vidět, jak se cítíš. Mluvíš s nimi?
Měla by ses spíš bát, že se to povede. Mnozí lidé, kteří sebevraždu přežili, popisovali hororové zážitky z doby, kterou strávili mimo tělo (navenek v komatu). Sebevražda je totiž řešení "z deště pod okap". Ve fyzickém těle můžeme problémy řešit, bez něj už to moc nejde. Podívej se na film Duch (P. Swayze, D. Moore).
05.10.21 08:55
Přeji si, aby jsi se o tento krok nepokoušela, Píšeš, že nevíš proč, že nemáš depresivní nálady a přesto máš tuto myšlenku? Třeba Tě něco malinkého trápí a jak píšeš, nemáš to komu říct... tím trápením je momentálně myšlenka na smrt si myslím, přemýšlíš o ní až tak, že nemúžes spát. Třeba je za tím něco víc? nevím , ale smrt není asi úpně dobrý nápad. Pokud chceš , můžeš mi napsat na email- třeba se vypovídáš, probereme to spolu a bude ti lépe , ráda tě vyslechu , hezký den
email:
dytka.kada@seznam.cz
My tady chápeme, že máš nějaké trápení, každé trápení, ať je malé nebo velké je prostě trápení. A to malé ti může přpadat velikánské, cizí člověk to bere jako malichernost. Ale z každého trápení se máš poučit a ne se zabít. Pokusíšli se o sebevraždu, navždy budeš mít nálepku : to je ta bláznivá, co se chtěla zabít. To bys určitě nechtěla. Klidně nám sem napiš, jestli ti ubližuje nějaký člověk, nebo jestli v noci pláčeš a nevíš proč. Nebo zavolej na to číslo, které ti radí nahoře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.