Nejste přihlášen/a.
Záleží, v jaké žiješ bublině. Z mých známých a z kamarádů/kamarádek mých dětí nebere drogy nikdo.
Lidé se mění a jít zpět se nedá. Se s tím smiř.
1x
je jich pár
to nevím presne nejspis marihuana mozna kokain pervitin xanax extazi, nevyznam se v tom moc
dostavaj bud zadarmo nebo od rodicu penize kteri to nevedi a nebo si vydelavaji na brigade, mají na to lidi
Podle mne se nejedná o závislost, ale o přirozený průbeh doprovázející tento věk.
Ty s tím bohužel nenaděláš nic moc.
Vzhledem k tomu, že přesně nedokážeš říct o co jde, bych i řek, že se od nich sama členíš.
To že nyní něco zkoušejí, neznamená, že to jsou ztracené existence. Bohužel jedince se slabou vůlí to ale potkat může.
Drogy nejsou v podstatě špatné. Jejich zneužívání ale ano.
Můžeš napsat své obavy rodičům, ale ti stejně asi nic nezmůžou, případně to i mohou zhoršit.
Můžeš být kamarádům vzorem a ukázat jim, že se dá bavit i bez drog.
Můžeš si i najít jiné kamarády.
Můžeš se i nějak podílet na potlačení distribuce drog.
Pokud se jedná ale jen o trávu a alkohol, tak by to možná chtělo z tvé strany trochu tolerance.
0x
PS: slovo "chudáci" není urážka ani sarkazmus pouze má upřímná lítost správců zde
Podle mne tu není cenzura zas extra přemrštěná.
Sice vidím, že se tu promazává, ale když si chtějí udržet určitou formu, tak je to nutné.
nick6388- je zajímavé, že se tu mažou dopovědi? Jak jsi na to přišla-přišel? Píšeš nesmysly-pokud by se mazalo, -tak věř tomu , že ti "chudáci" správci by zrovna tuto odpověď -nesmyslnou odpověď, ihned smazali!
Jj to je to nanější mládí, které chce určovat směr budoucnosti a přitom ani neumí určit své pohlaví!
To se zas neboj, takové odpovědi mizí třeba za čas.
Já s tím nemám zas takový problém. Ale jakákoliv cenzura je podle mne špatná.
Jistě za čas to zmizí-zapadne to a další případný tazatel na toto téma založí nové vlákno!Zde asi moc hlavně těch neregistrovaných tazatelů NIKDY nepoužije hledání!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.