Nejste přihlášen/a.
Záleží, v jaké žiješ bublině. Z mých známých a z kamarádů/kamarádek mých dětí nebere drogy nikdo.
Lidé se mění a jít zpět se nedá. Se s tím smiř.
Podle mne se nejedná o závislost, ale o přirozený průbeh doprovázející tento věk.
Ty s tím bohužel nenaděláš nic moc.
Vzhledem k tomu, že přesně nedokážeš říct o co jde, bych i řek, že se od nich sama členíš.
To že nyní něco zkoušejí, neznamená, že to jsou ztracené existence. Bohužel jedince se slabou vůlí to ale potkat může.
Drogy nejsou v podstatě špatné. Jejich zneužívání ale ano.
Můžeš napsat své obavy rodičům, ale ti stejně asi nic nezmůžou, případně to i mohou zhoršit.
Můžeš být kamarádům vzorem a ukázat jim, že se dá bavit i bez drog.
Můžeš si i najít jiné kamarády.
Můžeš se i nějak podílet na potlačení distribuce drog.
Pokud se jedná ale jen o trávu a alkohol, tak by to možná chtělo z tvé strany trochu tolerance.
Podle mne tu není cenzura zas extra přemrštěná.
Sice vidím, že se tu promazává, ale když si chtějí udržet určitou formu, tak je to nutné.
nick6388- je zajímavé, že se tu mažou dopovědi? Jak jsi na to přišla-přišel? Píšeš nesmysly-pokud by se mazalo, -tak věř tomu , že ti "chudáci" správci by zrovna tuto odpověď -nesmyslnou odpověď, ihned smazali!
Jj to je to nanější mládí, které chce určovat směr budoucnosti a přitom ani neumí určit své pohlaví!
To se zas neboj, takové odpovědi mizí třeba za čas.
Já s tím nemám zas takový problém. Ale jakákoliv cenzura je podle mne špatná.
Jistě za čas to zmizí-zapadne to a další případný tazatel na toto téma založí nové vlákno!Zde asi moc hlavně těch neregistrovaných tazatelů NIKDY nepoužije hledání!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.