Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prostředek pro čištění do bíla

Od: petr79* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

včera jsem si byl koupit boty a při placení mi bylo u pultu řečeno, že mám na boty něco použít (myslím něco na p), aby se následně boty čistily do běla.

Bohužel si to už nepamatuji, paní prodavačka to na mě vyhrkla jak na odborníka, a tak jsem nestačil ani pojmout co mi řekla.

Nevíte, co by to mohlo být? (Jendá se o bílé Reebok běžecké boty...)

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Já si bělím boty Cifem :D

hodnocení

0x

Asi jsou prostředky na čištění bot. Když nic nebylo, myla jsem krasobruřslařské boty mlíkem. ;) Dnes bych je každopádně nastříkala impregnací. Mám bílé jakoby dost uzavřené sandály, impregnuji je a mám je snad třetím rokem bez okopání a čar od kopnutí druhé nohy. Čistím je vlhkou švédskou útěrkou a nastříkám impregnací. Tu celá rodina používáme na všechny boty. I na zimní, kecky i na plátěnky v létě. Boty nepromokají, drží původní barvu, nešpiní se a to je u vašich bot hlavní. :D Jen pozor při stříkání. Poprvé jsem byla velmi pečlivá, měla jsem obličej blízko a té impregnace jsem se nadýchala *bzum*

petr78*
hodnocení

Děkuji moc :) IMPREGNACE, to je to slovo :) :D

Ještě ejdnou mcokrát děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]