Co to znamená když stojím venku a kousek ode mě stojí holky které znám, jedna z nich nemá kluka a její kamarádka jí pomáhá najít jí kluka, venku u nás v práci bylo hodně kluků a ona se celou dobu dívala na mě a slyším jak si se svojí kamarádkou podívá o vzhledu a vztazích a zaslechl jsem moje jméno. O pár dní později se mě ta holka na Facebooku přidala do přátel, před Vánocemi v Prosinci jsem jí napsal že jí přeji veselé Vánoce a šťastný nový rok a ona mi napsala to samé a ještě mi poslala srdce? Znamená to něco nebo to neznamená nic?
V prosinci? Teď máme říjen. Jestli se to za celou tu dobu nikam neposunulo... Tak nic. M. doplněno 01.10.21 20:26: Aha, děkuji. Nějak to nestíhám sledovat
liska5
Posunulo. Už trénuje bojové sporty, aby se ubránil protivníkovi, co mu chce přebrat holku a útočí mačetou. Tam je problém, že holka s ním moc na veřejnosti nekomunikuje, neboť jí vadí jeho sebepoškozování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.