Nejste přihlášen/a.
Mně to připadá jako vyřezané ze dřeva. Taková soška, ozdůbka. Do té misky nahoře si může někdo dát třeba prstýnky, utržený knoflík na přišití, kousky dětské stavebnice při luxování apod.
Jinak se mi to nelíbí. Podobným ozdůbkám říkám "činčurinky" a neshromažďuji je. Ovšem každý má jiný vkus, někomu se to může líbit. Proč ne? Jaga.
Co je to za předmět? Jednoduše podomácku vyrobená nějaká dekorace. Fantazii se meze přece nekladou, a lidová tvořivost nezná mezí. Nepíšete z čeho to je vyrobené a to vědět musíte, protože to máte v ruce. My se díváme jenom na fotku, nemůžeme to ohmatat. Nějak mi není jasné, na co se vlastně ptáte. Píšete "neznámý předmět". Proč neznámý? Je to evidentně nějaká dekorace s miskou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.