Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přiletěli už havrani?

Od: pb® odpovědí: 11 změna:

Už u vás máte havrany? Dnes ráno mě přivítalo jejich krákání. V pondělí ještě nebyli, dnes už ano, lokalita Praha.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Brno zatím nic. Nicméně rozšířily se tady letos gangy vran šedivek :)

hodnocení

0x

Omyl ! Přiletěly 27.9. Je jich sice podstatně méně, ale hlavní hejno tu bude v nejbližších dnech.*placni*

hodnocení

0x

Ruské vlaštovky jsem viděl v zimě (2020/2021) Nyní v nastávající zimě 2021/2022 ještě ne.

doplním Jindřichův Hradec! stále Nic!

hodnocení

0x

Karviná - Tak už je tu máme taky.

hodnocení

0x

Odkud měli přiletět?

No přece od tam, kam zase odletí.

rafm

Havrani, kteří u nás zimují, přilétají na zimu z oblastí u Baltu. V dalších obdobích roku bývají jejich domovem pobaltské země.
Moc ptáků, tmavých zvláště, pohromadě mi nedělá dobře díky působivému hororu z mládí jménem "Ptáci". A kromě toho na havrany upozorňuje ráda taková upjatá kolegyně...

No, řekl bych, že většina jej jich u nás celoročně. Jen mění jídelny ..

1267
hodnocení

0x

Ano. České Budějovice hlásím dva havránci jsou tu. Vůbec se nebojí hošani.:)

hodnocení

0x

Při cestě autem jsme přijeli k dopravní nehodě. Zřejmě hodně vážné. Zemřel při ní člověk. Havrani tam byli v cuku letu. Nepříjemná podívaná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]