Je to slepenec zbytečných záběrů. Co třeba hází ta ženská z okna do koše před přijíždějícího messengera? Tolik bezúčelného komparzu na jednom místě aby člověk pohledal. To je vidět že operátor na korunu koukat nemusí. A bodejť by musel když máme jedno z nejdražších volání a dat v Evropě.
A víte, že mě se zase líbí. A 8 letý vnuk hned věděl oč jde i čí to je reklama.
Včera jsme se s vnukem bavili právě o reklamách a já říkám, že se nyní objevilo pár, které se mi docela líbí a hláška typu - Míša - ta má nejkouzelnější úsměv, ale kouše, mrška, se u nás objevovala celé odpoledne.
Že neumíme reklamy? Vzpomeňte si třeba na restauraci a známé "pohlídate mi Bobíka?". Při servírování hrnce a sundání poklice vietnamská obsluha pronese "BOBYKA"
Fakt by mě zajímalo, kolik lidí to tam doopravdy slyší. Já, ať jsem poslouchala jak jsem poslouchala, slyšela jsem: "tak to nájdáá". A až když jsem zjistila, co že to tam má být, tak si říkám, že to tam slyším taky. Síla sugesce, hádám. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.