Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho vám vydrží sprchový gel?

Od: kiko odpovědí: 15 změna:
Jak dlouho vám vydrží sprchový gel který má 500ml?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Záleží na tom, jakou máš žínku nabo houbu nebo něco. Žínka, která se tváří jako bambule ze záclony, spotřebuje nejméně, protože udělá bohatou pěnu. Snadno se opláchne a nechá okapat. Textilní nenapění skoro vůbec a gel se v ní drží, těžko se vymáchá.

liska5
hodnocení

2x

Není nad dobré jemné mýdlo. Sprcháč nekupuji, nepoužívám.

S tím musím jen souhlasit.:)

Otazka je, jak to souvisi s vcelku jednoznacne polozenym dotazem.

sametka
hodnocení

1x

Myju se mýdlem. Pokud dostanu sprchový gel, liju ho do dávkovače a myjeme si s ním ruce. Jak dlouho vydrží, nevím, to záleží jak často máme špinavé ruce a kolik se nás doma sejde.

hodnocení

0x
Ne že bych to někdy měřil, ale odhaduju to tak kolem měsíce. Používám ho teda jen na sprchu. A na vlasy mám šampon.

iv®
hodnocení

0x
Mě třeba jen 14 dní 250ml, takže půlitr asi měsíc
To nechapu. Bud ho lejete moc a nenechate ho rozpenit a nebo mate nejaky levny vodovy smejd

hodnocení

0x

Hrozně málo. Proto raději používám klasické mýdlo, protože sprcháč mám hned vypotřebovaný.

zaseja
hodnocení

0x

Někdy před 10 lety jsem dostal dárkový balíček, ten skončil ve skříni a v něm je pořád ještě i sprchový gel, takže mě vydrží i 10 let

hodnocení

0x

Používám sice tuhé mýdlo, ale manžel má ve sprše láhev s gelem, někdy větší, jindy koupí menší, má jich tam několik. Tedy nikdy mne nenapadlo sledovat, za jak dlouho jej vypotřebí, tak nějak mi to je jedno. Snad ho má tak na měsíc přibližně.

hodnocení

0x
Pouzivam jen ve sprše. Myju se denne houbou, kvalitnihi staci vytlacit trosku a peni hodne n5s cele telo a vydtri mi klidne 2 mesice

hodnocení

0x

Kolem 120 mytí.

hodnocení

0x

Približně čtyři týdny. Když se snažím neplýtvat, tak i šest.

witch*
hodnocení

0x
Používám Lactovit (500ml) a vydrží cca 1,5 měsíce. Krásně pění, pokožka vláčná. Máme tu tvrdou vodu a po každém mytí jsem se děsně drbala. Od doby co používám výhradně Lactovit, svědění ustálo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]