Záleží na tom, jakou máš žínku nabo houbu nebo něco. Žínka, která se tváří jako bambule ze záclony, spotřebuje nejméně, protože udělá bohatou pěnu. Snadno se opláchne a nechá okapat. Textilní nenapění skoro vůbec a gel se v ní drží, těžko se vymáchá.
Myju se mýdlem. Pokud dostanu sprchový gel, liju ho do dávkovače a myjeme si s ním ruce. Jak dlouho vydrží, nevím, to záleží jak často máme špinavé ruce a kolik se nás doma sejde.
Používám sice tuhé mýdlo, ale manžel má ve sprše láhev s gelem, někdy větší, jindy koupí menší, má jich tam několik. Tedy nikdy mne nenapadlo sledovat, za jak dlouho jej vypotřebí, tak nějak mi to je jedno. Snad ho má tak na měsíc přibližně.
Používám Lactovit (500ml) a vydrží cca 1,5 měsíce. Krásně pění, pokožka vláčná. Máme tu tvrdou vodu a po každém mytí jsem se děsně drbala. Od doby co používám výhradně Lactovit, svědění ustálo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.