Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špinavé nehty

Od: spn odpovědí: 14 změna:
Chodili byste k doktorovi, který má špínu za nehty? Rukavice napoužívá. Má taky dost obhroublý slovník.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

1x

Nojo no, když ona vysoká škola snižuje počet negramotů, nic jiného.

I vzdělaný člověk může být prase a pořád je dost podstatná část národa, které přijde jako vrchol osobní hygieny použít po stolici JEN toaletní papír a AŽ večer sprchu. Něco jako bidet či bidetová sprška jim přijde zbytečné.

Třeba pan doktor ve chvílích volna opravuje auta či ryje zahradu, pokud nepoužívá pracovní rukavice, je manuální práce na rukou vidět a nedá se to jednoduše umýt, porušená kůže musí odrůst=měsíc nic nedělat či striktně v rukavicích.

kami123
hodnocení

0x

A je to dobrý doktor?

spn
hodnocení

Jdou o nem rúzné fámy, nevím co si myslet, mám o svých doktorech jiné představy. Údajně je zkušený, ale potřebují mít dúveru, tak nevím.
kami123

A co čekáš od odpovědí?

Na základě takto málo informací nelze člověka jako doktora soudit.

Každý má na čistotu nehtů také jiná měřítka.

Pokud ti dělá rektální vyšetření bez rukavic, tak bych jej změnil.

kami123

Já měl zubařku, která měla delší nehty, které nevypadaly zrovna čistě a rukavice nepoužívala.

Byla ale šikovná. Radši to, než nešiku po pedikůře.

Já byla na pohotovosti jednou u zubaře. Tomu smrděly ruce kouřem a rukavice neměl. Příjemný taky nebyl. Pak jsem celý den cítila ty jeho smradlavé ruce.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Ty špinavé nehty by taky mohly ukazovat na špatný zrak. A doktorovi co špatně vidí, bych nevěřila. Ida

hodnocení

0x

A ten pan doktor je gynekolog nebo zubař?

kami123
24.09.21 22:46

obojí

liska5

Pracuje zuby nehty...*smich*

Asi bych se ho zeptala, jestli už maj vyndaný brambory? *smich*

25.09.21 07:46

*haha*

spn
hodnocení

Praktik- letitý,obtloustlý,upocený.. raději hledám jiného.

Dobře děláte, že hledáte jiného.

tabletka*
hodnocení

0x
Špinavý doktor je špatný doktor, pokud to není doktor filosofie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]