Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chci se zeptat, jak hodnotíte šance paniců ve věku 30+ na sehnání partnerky. Já třeba jsem takhle vlastně bohužel dopadl. Prostě mi to nějak s holkama nevyšlo v minulosti. Nebyl jsem typ, kterej by je často vyhledával, ale když už se nějaká objevila a já se snažil o sblížení, tak mi to stejně moc nevyšlo. Když jsem byl mladší (kolem 20), tak jsem se tím zas až tak netajil, protože jsem si řekl, ono to přijde. Dneska už radši lidem lžu, protože mi to přijde trochu jako stigma. Co myslíte? Myslíte, že je to konec jedonoho zoufalce, nebo mám pořád ještě nějakou šanci? Díky.
Mějte se pěkně.
sice po dvou dětech panicem nejsem, ale nepamatuju se, že bych se po svých 20ti letech s někým bavil na téma jsem-nejsem panic...
Nicméně jen tady na webu je stejný dotaz s pravidelnou přesností každý sedmý den.
Proč vás netrápí, že nemáte partnerku? To bych pochopil... ale že je někdo panic...
Máš holku? - tj. ptá se, jestli jste ve vztahu... - takže Ne, jsem singl.
Rozumim, já to nemyslel, že bych se o tom bavil. Myslel jsem to tak, že když se mě třeba někdo ptal, jestli mám nějakou holku, tak dříve jsem řekl, zatím nemám, nepoštěstilo se, a dneska spíš řeknu, že už jsem nějaké měl. Asi jsem se blbě vyjádřil.
Dodatek: Mě nejde jen o o to panictví jako takový. Samozřejmě, že bych měl rád partnerku a žil s ní. Moje otázka zněla spíš, jestli vůbec má člověk u žen ještě šanci s tímhle "neduhem" a může začít normální vztahový život. Opravdu jsem to nějak prvně blbě napsal.
Také mě trochu zarazilo, že se bavíte s lidmi o svém panictví. Ale @jmlc o tom napsal a Vy jste to vysvětlil.
Pokud bych se s někým takovým seznámila, byla bych naopak ráda, že mám slušného muže, který neproháněl všechny sukně v okruhu 10 km. A kde navíc nehrozí žádná pohlavní nemoc. Takže to není neduh, ale spíš přednost.
Uvidíte, časem potkáte tu pravou. Někdo ji potká ve 20, někomu to prostě trvá déle. Jaga.
...naopak ráda, že mám slušného muže, který neproháněl všechny sukně...
Takze kdo neni v 35 panic je automaticky ten, co prohani vsechny sukne?
Zdravím
Takových jako jste vy je v dnešní době víc a to i mezi ženami, asi by jste se divil a to se ještě většina "nepřizná", ostatně nikomu do toho nic není a většinu "normálních" lidí to ani nezajímá, rozhodně nejde o "neduh". Starosti tohoto druhu hoďte za hlavu, jsou naprosto nepodstatné a pokud by pro nějakou byly "podstatné" pak půjde o nějakou "rajdu." Čili zbývá jen aby jste si "dobře vybral" což je to nejtěžší a pak si dobře zvážil zda jste schopen zodpovědně a na doživotí přijmout závazky plynoucí z možného vztahu, "starost" o děti totiž nekončí věkem kdy "dostudují".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.