Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Madla lásky

Od: marcelal odpovědí: 5 změna:
Již delší dobu mám madla lásky, tuk na bocích a vůbec nevim, co s tím dělat. Sportuju, nepřežírám se, tlustá nejsem - mám normální postavu. Ale nějak se mi ten tuk tam uložil, nejde odstranit, snazila jsem se zhubnout a stále nic. Nemate nějakou efektivní radu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janm*
hodnocení

3x

Jestli nejste tlustá, pak efektivní rada od chlapa je neřešit to. Mít širší boky u ženy nevadí ba naopak, zrovna tak jako mít větší zadek apod., každému se to ukládá trochu jinak to je genetika s tím nenaděláte nic, leda že třeba extrémně vychrtnete, ovšem vychrtliny nejsou u mnoha mužů vůbec oblíbené co já vím, málokdo touží objímat kostru *smich*

pb®
hodnocení

1x
Madla lásky udělá špatný střih oblečení i na anorektičce. Vyhýbejte se bokovým střihům, volte kalhoty do pasu.

lee*
hodnocení

0x
Kupte si obruč na "hooping" něco si o tom přečtěte, pusťte na YT. Je lepší těžší. Ze začátku je to dost mazec ale dobře to tvaruje právě tuhle oblast

hodnocení

0x

A něčemu nebo někomu to vadí?

kami123
hodnocení

0x

Doporučuji cvičit tak dlouho, dokud se z madel nestanou držadla.

cs.wikipedia.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]