Nejste přihlášen/a.
Co koupit dceři k narozeninám? Co v dnešní době mají tenageři rádi? Chtěla bych udělat něčím radost své dceři , ale nevím jak a čím.
Před měsícem moje dcera říkala , že teď budou mít její kamarádky oslavu a neví , co jim má dát a ani na Vánoce neví , co se dává 18-ti letým dámám. Ona se totiž dříve nikdy tolik nebavila a teď má kamarádky a snaží se být lepší . Prý , že když jsem jí před nějakou dobou dala pro ně Milka čokoládu byli naštvané, protože je nezdravá a protože se snaží zhubnout , takže jí nechtěli, tak jim rovnoi k tomu dala svoje šperky a voňavky, které koupila původně sobě za část mých peněz a celou situaci zachránila. Takže nevím co jí mám koupit k narozeninám a Vánocům a jak jí můžu pomoci s výběrem pro její kamarádky.
Teď plánuje dát svým kamarádkám nějaké boty a oblečení. Nevím jestli je to normální . Dávat normálním přátelům nové drahé oblečení a dort . Plánuje to udělat příští týden ve škole. Ponesou jí tam tašky a další věci nějací kluci.
Přijde mi to divné. Nevím co s tím. Nevíte čím bych jí udělala radost já na narozeniny?
Asi máte pravdu. Děkuju Moc. Ona to chce, jen já se bojím , že to nebude takové , jak to vypadá na internetu.
Sama jsem tak pitomá, že jsem se nechala vmanipulovat do tetování obočí. Za půlhodinouvou "práci" jsem vyplázla tři a půl tisíce a vypadala jsem ja k.áva. Těšila jsem se, kdy se mi to vyloupe, pomáhala jsem tomu. Je to nepřirozené, pro mne hnusné. Mám o špatnou zkušenost víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.