Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mají rády dnešní dámy za dárky k narozeninám a Vánocům od maminky a kamarádů?

Od: koza® odpovědí: 5 změna:

Co koupit dceři k narozeninám? Co v dnešní době mají tenageři rádi? Chtěla bych udělat něčím radost své dceři , ale nevím jak a čím.

Před měsícem moje dcera říkala , že teď budou mít její kamarádky oslavu a neví , co jim má dát a ani na Vánoce neví , co se dává 18-ti letým dámám. Ona se totiž dříve nikdy tolik nebavila a teď má kamarádky a snaží se být lepší . Prý , že když jsem jí před nějakou dobou dala pro ně Milka čokoládu byli naštvané, protože je nezdravá a protože se snaží zhubnout , takže jí nechtěli, tak jim rovnoi k tomu dala svoje šperky a voňavky, které koupila původně sobě za část mých peněz a celou situaci zachránila. Takže nevím co jí mám koupit k narozeninám a Vánocům a jak jí můžu pomoci s výběrem pro její kamarádky.

Teď plánuje dát svým kamarádkám nějaké boty a oblečení. Nevím jestli je to normální . Dávat normálním přátelům nové drahé oblečení a dort . Plánuje to udělat příští týden ve škole. Ponesou jí tam tašky a další věci nějací kluci.

Přijde mi to divné. Nevím co s tím. Nevíte čím bych jí udělala radost já na narozeniny?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami123
hodnocení

2x

Kup ji tetování obočí.

hodnocení

Asi máte pravdu. Děkuju Moc. Ona to chce, jen já se bojím , že to nebude takové , jak to vypadá na internetu.

Sama jsem tak pitomá, že jsem se nechala vmanipulovat do tetování obočí. Za půlhodinouvou "práci" jsem vyplázla tři a půl tisíce a vypadala jsem ja k.áva. Těšila jsem se, kdy se mi to vyloupe, pomáhala jsem tomu. Je to nepřirozené, pro mne hnusné. Mám o špatnou zkušenost víc.

kami123

Já to viděl jednou a bez upozornění na to bych si toho nevšiml, rozhodně to vypadalo lépe než malované obočí.

Je potřeba volbu pečlivě zvážit.

Jinak já jsem spíš zastáncem naturálního vzhledu.

minitroll
Vše vypadá lépe než namalované obočí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]