Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní bunda kde prodávají a vaše zkušenosti

Od: charger® odpovědí: 7 změna:

Ahoj

nekupoval jste si nekdo zimní pracovní bundu? Nemůžu najít takovou aby měla takový maly Kapsicky na propisky . V práci dost používám propisku a zvyraznovace a nebaví me to furt lovit v kapse .. nemůžu nic najít ani od Strausse :( dik za pomoc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já chodím do takovýho malýho krámku a ještě se mi nestalo aby tam nebylo to co potřebuji.

hodnocení

0x

Tak gtřeba u nás v malém okresním městě jsou dvě prodejny pracovních oděvů , ale sortiment nevím-nikdy jsem tam nebyl -vše dostanu od zaměstnavatele. Jinak mimulou -již ji mám opravdu jen jako pracovní- jsem kupoval někdy před 30 roky? v Řempu v CB.S malinkými opravami a jednou výměnou zipu slouží dodnes.

id
hodnocení

0x

Klasická poutka na tužky se dělají na blůzách nebo za teplených zimních vestách. Našla jsem bundu s kapsičkou na rukávu, mrkněte na web, je jich tam více.

obchodnisa.cz/...

liska5
hodnocení

0x

Koukně te se v Pracovních oděvech nebo v Hobby-centrech.

hodnocení

0x

Takové věci se u nás nakupují v prodejně pracovních oděvů. V našem městě jsou dvě.

witch*
hodnocení

0x
Monterky.eu - jistě budete mít obchod někde poblíž Vašeho bydliště.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]