Proč se mi v mobilu přestala zobrazovat diskuze (v Seznamu,...)? Nejsem přihlášena (ani se nechci přihlašovat), jen pro čtení. Vždy to šlo, ale poslední cca 3 týdny to najednou už nejde. To mě zablokovali i to čtení?
V zájmu zachování duševního zdraví je jen a jen dobře, že se nezobrazuje diskuze na Seznamu. Už tam hooodně dlouho nechodím, ale co se tam člověk dočetl, to byla moc silná káva.
Mám tentýž problém a objevil se někdy v prosinci 2021 po přidání diskusního článku. Nevím opravdu čím se to stalo. Nejde mi to jen na tabletu a na normálním počítači ano. Někde jsme něco asi odklikly a je konec. Snad nám někdo pořadí.
Nepoužíváte prohlížeč Chrome? Mám to tak na PC, prohlížeč Maxthlon diskuze zobrazuje, Chrome ne. Mslm to je tím, že používám zastaralou verzi, která už na mém železe nejde aktualizovat.
Už to zase funguje. Vypadá to, že jsou za tím cookies... Všichni se zbláznili, pokud to člověk věčně nemá někde aktivovaný, tak nic nefunguje. Cookies, reklamy, cookies, reklamy, cookies, reklamy,... Raději jít si přírody.
astik
Sranda je, že už to zase přestalo fungovat Jen to občas čtu. Nic nevkládam. Tento problém mám jen v mobilu. Proč s tím má spousta lidí problémy a proč jim nikdo neporadí, neodpovídá?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.