Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokovaný FB účet

Od: 101 odpovědí: 8 změna:

Zdravím, potřebuji poradit co mám udělat abych získala zpátky svůj FB účet, který mi zablokovali? Oni mi ho zablokovali z důvodu vulgarismu...

Díky moc

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Chytit se za nos, zpytovat svědomí a pro příště už být hodná a slušná holčička.
Nějaký čas bez FB neuškodí a jen pomůže.
101
hodnocení

Myslíte, že ho někdy získám zpět?

markusak
Když to řeknu tvrdě, Facebook Vy nezajímáte. Blokuje i často bez důvodu (i za slušně vyjádřené názory). Nikam se odvolat nemůžete, můžete jen čekat, zda Vám sociální síť obnoví aktivitu. Pokud ne, musíte se smířit s tím, že máte na Facebooku definitivně zavřené dveře.
101
hodnocení

Tak to se na to můžu vykašlat... Je to k ničemu...

minsk
hodnocení

0x

A nenapsali na jak dlouho? Většinou píší třeba na měsíc. Anebo trvale.

Pokud navždy, tak jsou i jiné.

101
hodnocení

Nestarejte se... Je to můj problém...

Tak co sem lezež, když je to tvůj problém. Myslím, že udělali dobře, že tě zablokovali.

101
hodnocení

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]